Under Control! – VIDEO

09:14 7/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Davis Cup, εξασφάλισε η ΗΠΑ αφού μετά την πρώτη ημέρα των αγώνων με το Βέλγιο, προηγείται 2-0 στις νίκες

Μια πολυ δύσκολη νίκη του Τζον Ίσνερ και μια πιο ελεγχόμενη του Σαμ Κουέρι, έβαλαν σε θέση οδηγού τις ΗΠΑ, στο Curb Event Center στο Νάσβιλ με αντίπαλο την περσινή φιναλίστ του Davis Cup, Βέλγιο.

Ο Ίσνερ που προέρχεται από

την κατάκτηση του πρώτου Masters της καριέρας του, πριν μερικές ημέρες στο Μαϊάμι, χρειάστηκε 3 ώρες και 14 λεπτά απέναντι στον Γιόρις Ντε Λούρ τον οποίον κέρδισε με 6-3, 6-7(4), 7-6(8), 6-4 δίνοντας προβάδισμα στην πατρίδα του, εν μέσω αποθέωσης από το αμερικανικό κοινό.

“Δεν τον υποτίμησα” είπε ο Ίσνερ ο οποίος βρίσκεται 310 θέσεις υψηλότερα στην κατάταξη από τον Ντε Λουρ (Νο319 στον κόσμο).

“Στο Davis Cup το ranking δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο αντίπαλός μου έπαιξε καλά και χρειάστηκε να παίξω και εγώ καλά για να τον κερδίσω. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και σημαντική νίκη για την ομάδα μου” πρόσθεσε ο Ίσνερ που σημείωσε την 7η συνεχόμενη νίκη του.

Αμέσως μετά στο κεντρικό court, μπήκαν οι Σαμ Κουέρι και Ρούμπεν Μπέμελμανς με τον Αμερικανό να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας με 6-1, 7-6(7), 7-5 του αντιπάλου του.

Ο Big Sam έβγαλε 16 άσους και κέρδισε το 83% των πόντων του πίσω απ’το 1ο σερβίς, στις 2 ώρες και 8 λεπτά που διήρκησε ο αγώνας.

A straight sets win for @SamQuerrey puts USA in a commanding position ahead of Saturday’s doubles!

2⃣0⃣ #DavisCup pic.twitter.com/adTBKJAACf

— Davis Cup (@DavisCup) April 7, 2018

WORLD GROUP DRAW

The post Under Control! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα