Τρένο! – VIDEO

08:35 7/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ούτε η Άιλα Τομλιάνοβιτς μπόρεσε να αντισταθεί στην ορμή της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα η οποία προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Abierto GNP Seguros στο Μεξικό

Κάτι λιγότερο από μια ώρα, χρειάστηκε η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άιλα Τομλιάνοβιτς, στο βραδινό προημιτελικό του Μοντερέι.

Η κορυφαία Ισπανίδα, σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη άνετη νίκη της στο Μεξικάνικο τουρνουά και βρίσκεται στις “4” καλύτερες της διοργάνωσης και μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.

Το Νο1 του ταμπλό, επικράτησε με 6-3, 6-0 της 24χρονης Αυστραλέζας που

πραγματοποιεί μια αξιόλογη προσπάθεια να επιστρέψει από τραυματισμό και βρίσκεται ξανά μέσα στο Top100 της WTA.

“Νομίζω ότι βελτιώνομαι εδώ. Πήρα κάποιες πολύ καλές αποφάσεις σήμερα. Πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα” είπε η Μουγκουρούθα μετά τη νίκη της μέσα σε 57 λεπτά επί της Τομλιάνοβιτς.

Το ξεκίνημα της αναμετρησης δεν προμήνυε ακριβώς αυτό που ακολούθησε αφού η Τομλιάνοβιτς, Νο97 στον κόσμο, μπήκε αποφασισμένα και προηγήθηκε με 2-0 game!

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στη Μουγκουρούθα που κέρδισε τα 12 από τα επόμενα 13 game του ματς, ολοκληρώνοντας μια ακόμη άνετη επικράτηση στο Μοντερέι.

Στα ημιτελικά της hard court διοργάνωσης, η “Μουγκου” θα αντιμετωπίσει το Νο6 του ταμπλό, την 25χρονη Ρουμάνα, Άνα Μπόγκνταν που με τη σειρά της κέρδισε 6-2, 6-4 την Ντάνιελ Κόλινς.

Η Μουγκουρούθα δεν έχει κερδίσει ακόμα τίτλο στη φετινή χρονιά…

Στον άλλο ημιτελικό για το κάτω μέρος του ταμπλό, θα αναμετρηθούν Τιμέα Μπάμπος και Σάκια Βίκερι.

Η Ουγγαρέζα κέρδισε 6-4, 6-2 τη Μόνικα Πούιγκ ενώ η Αμερικανίδα συνέτριψε με 6-0, 6-3 το Νο2 του ταμπλό, Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα.

MONTERREY OPEN DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Τρένο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα