Τους…έμπλεξε ο Τσόριτς! – VIDEO

21:27 6/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Και η σειρά της Κροατίας με το Καζακστάν βρίσκεται στην απόλυτη ισοπαλία μιας και η νίκη του Μάριν Τσίλιτς δεν είχε συνέχεια με τον Μπόρνα Τσόριτς να χάνει από τον Μιχαήλ Κουκούσκιν!

Και οι τρεις στην ισοπαλία!

Δεν θα γινόταν να περιμέναμε ένα πιο ενδιαφέρον τριήμερο για τα προημιτελικά του φετινού Davis Cup!

Kαι στις τρεις σειρές που έχουν παιχτεί ματς μέχρι στιγμής (μένει το tie Η.Π.Α- Βέλγιο), δηλαδή οι Ισπανία-Γερμανία, Γαλλία-Ιταλία και Κροατία-Καζακστάν βρίσκονται στο 1-1 με το τέλος των μονών της Παρασκευής!

Η

Κροατία είχε την έδρα, την Varazdin Arena, σε indoor χωμάτινη επιφάνεια, είχε την αναμενόμενη νίκη του Μάριν Τσίλιτς επί του Νο258 τενίστα στον κόσμο, Ντιμίτρι Πόπκο με 6-2, 6-1, 6-2 αλλά ενώ όλα έδειχναν πως ο Μπόρνα Τσόριτς θα έκανε εύκολα ή δύσκολα το 2-0 έχοντας πάρει το πρώτο σετ από τον Μιχαήλ Κουκούσκιν, ο έμπειρος Καζάκος έκανε μια γενναία ανατροπή για να ισοφαρίσει τη σειρά, με 3-6, 7-6(5), 6-4, 6-2!

Ο Τσόριτς ήρθε στο τουρνουά σε απίστευτη φόρμα μετά τα τουρνουά του Indian Wells και του Miami αλλά αυτό δεν κατέστη αρκετό για να γίνει το 2-0 υπέρ της γηπεδούχου Κροατίας που ουσιαστικά θα “καθάριζε” τη σειρά.

Οπως είναι φυσιολογικό, οι αγώνες διπλού του Σαββάτου αποκτούν εξτρά σημασία μιας και θα δώσουν match point σε μια χώρα καθενός από τα τρία ζευγάρια πριν τα τελικά ματς μονού της Κυριακής.

Παρασκευή, 6/4: Προημιτελικοί Davis Cup

Γαλλία-Ιταλία 1-1

Ισπανία-Γερμανία 1-1

Κροατία-Καζακστάν 1-1

WORLD GROUP DAVIS CUP DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Τους…έμπλεξε ο Τσόριτς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα