Tρομερή Αζαρένκα, πήρε το ντέρμπι με Κέρμπερ (vid)

Φρέσκια μετά την απόσυρσή της στη Ντόχα κόντρα στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, η Βικτόρια Αζαρένκα κέρδισε εμφατικά το ντέρμπι κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ στο Μαϊάμι!

Επιστροφή με μια σπουδαία νίκη στο τουρ για τη Βικτόρια Αζαρένκα!

Η 31χρονη Λευκορωσίδα πέρασε μια σύντομη περιπέτεια τραυματισμού που την έθεσε εκτός Ντουμπάι πριν μερικές εβδομάδες, ωστόσο, επέστρεψε δριμύτερη κερδίζοντας το ντέρμπι του 3ου γύρου στο Μαϊάμι κόντρα στην Αντζελίκ Κέρμπερ με 7-5, 6-2.

Η Αζαρένκα πέρασε bye τον 2ο

γύρο κόντρα στην Λάουρα Ζίγκεμουντ και παρουσιάστηκε εξαιρετική στην πρεμιέρα της στο τουρνουά κόντρα στην Κέρμπερ που κόλλησε στην καλή αρχή της στο ματς.

Προηγήθηκε νωρίς με 4-1 της Λευκορωσίδας, ωστόσο, κέρδισε μόλις τρία games συνολικά σε όλο το υπόλοιπο ματς μιας και η Αζαρένκα έπαιξε εξαιρετικό τένις με πολύ επιθετικό προσανατολισμό.

Τώρα, έχουμε ένα σούπερ ντέρμπι στον 4ο γύρο μιας και η Αζαρένκα πέφτει πάνω στο Νο1 του ταμπλό, Άσλεϊ Μπάρτι, σε ένα ματς που θα μπορούσε άνετα να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης.

Εξαιρετική νίκη κόντρα στην επικίνδυνη Εκατερίνα Αλεξάντροβα πέτυχε και η Ελίνα Σβιτολίνα, 7-6(1), 6-4 με την Ουκρανή να παίζει κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα ή την Τζοάνα Κόντα στη συνέχεια.

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Tρομερή Αζαρένκα, πήρε το ντέρμπι με Κέρμπερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα