Ολυμπιακός: Ο μικρός που εντυπωσίασε και η καλή δουλειά που έγινε στο Ρέντη

Το Sportime έψαξε και έμαθε για τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ολυμπιακός από την ακαδημία στην προπόνηση του Σαββάτου.

Έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αυτές τις ημέρες, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα με διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τη δουλειά τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και εξαιτίας των απουσιών που υπάρχουν

«ανέβασαν» στην πρώτη ομάδα παίκτες από την ακαδημία. Ο λόγους για τους Παπαδούδη, Καλογερόπουλο, Κασέμι, Μαυρουδή και Κίτσο.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές των τμήματων υποδομής των Πειραιωτών έδειξαν ότι είναι σε καλό επίπεδο. Άφησαν ικανοποιημένο τον Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει τους μικρούς στη διάθεσή του μέχρι και την Τετάρτη.

Στη συνέχεια θα επιστρέψουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές στο Ρέντη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές.

Δεν ήταν έτσι απλή η συμμετοχή των νεαρών παικτών στην προπόνηση της πρώτης ομάδας…

Έπαιξαν στο οικογενειακό δίτερμα και μάλιστα μπόρεσαν να ξεχωρίσουν στο παιχνίδι που έγινε. Σε μία προπόνηση με έντονο ρυθμό και στην οποία η ένταση ήταν αρκετά υψηλή.

Ο Κασέμι ξεχώρισε αρκετά στο δίτερμα που έγινε. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε στη θέση του, στον χώρο του κέντρου δίπλα στον Γιαν Εμβιλά. Τα πήγε καλά ο μικρός και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο όνομά του. Έπαιξε καλά και σίγουρα το όνομά του θα πρέπει να… κρατηθεί, διότι είναι πολύ πιθανό τον 18χρονο μέσο να τον δούμε ξανά στο μέλλον αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο καλά.

Από εκεί και πέρα, καλά τα πήγε και ο τερματοφύλακας Παπαδούδης. Ένας ακόμη 17χρονος γκολκίπερ της ακαδημίας του Ολυμπιακού που δείχνει καλά στοιχεία, μετά τον Τζολάκη. Παρουσιάστηκε σταθερός στην προπόνηση της πρώτης ομάδας και θα δώσει ξανά το «παρών» τη Δευτέρα.

Καλά στοιχεία έδειξε και ο μόλις 16 ετών Καλογερόπουλος. Τα είχαμε γράψει για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Το καλοκαίρι όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με τον Χριστοφιλόπουλου από τον Πανιώνιο, ήταν κίνηση για τους δύο καλύτερους στόπερ στην ηλικία τους.

Είναι παίκτης τον οποίο πιστεύει αρκετά η ομάδα του Πειραιά και φάνηκε αυτό από το γεγονός πως έλαβε μέρος στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Όσον αφορά τον Κίτσο, αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε. Κανονικά η φυσική του θέση είναι εξτρέμ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάστηκε παίκτη στα πλάγια της άμυνας και τον χρησιμοποίησε ως αριστερό μπακ.

Επίσης και ο Μαυρουδής έπαιξε σε άλλη θέση, αφού αγωνίστηκε στο «διπλό» ως στόπερ και δεξί μπακ, ενώ κανονικά παίζει στον χώρο του κέντρου.

Καμαρά: Τι γίνεται με τον τραυματισμό του

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα