Άψογος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Miami (vid)

Ένας σοβαρός, πειθαρχημένος και εξαιρετικός αγωνιστικά Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε δίχως μεγάλες δυσκολίες το εμπόδιο του Νταμίρ Τζουμχούρ για τον 2ο γύρο του Miami Masters.

Καμία πρεμιέρα δεν είναι εύκολη στο τένις.

Δείτε τι έπαθε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον νεαρό Φιλανδό, Εμίλ Ρουσουβουόρι την Παρασκευή στο Μαϊάμι…

Ο έτερος φιναλίστ του Ακαπούλκο, Στέφανος Τσιτσιπάς, απέφυγε τις “κακοτοπιές” με μια εξαιρετική εμφάνιση

στην πρεμιέρα του στο πρώτο Masters της σεζόν επικρατώντας άνετα του Νταμίρ Τζουμχούρ με 6-1, 6-4.



Kανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στον έμπειρο μεν, εκτός φόρμας δε, Βόσνιο τενίστα δεν είχε ο Έλληνας πρωταθλητής που σέρβιρε τέλεια μην αφήνοντας ούτε μια ευκαιρία για break στον αντίπαλό του ενώ συνολικά ήταν κυριαρχικός από τη βασική γραμμή κερδίζοντας τη συντριπτική πλειονότητα των πόντων όπου είχε τον έλεγχο στα ράλι.

Mία όχι και τόσο δυνατή προπόνηση ήταν, συνεπώς, ο 2ος γύρος του Μαϊάμι για τον Στέφανο που αναμένεται να έχει πιο δύσκολο έργο στη συνέχεια κόντρα στον Κέι Νισικόρι ενώ αργότερα διασταυρώνεται με τον Άλεξ Ντε Μινόρ στους “16”.

Ο αγώνας του πρωινού προγράμματος ήταν σίγουρα η σούπερ αναμέτρηση του Κέι Νισικόρι με τον Αλιάζ Μπέντενε με τον 31χρονο Ιάπωνα να κερδίζει πολύ δύσκολα τον Σλοβένο με 7-6(6), 5-7, 6-4.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Στέφανος θα αγωνιστεί κόντρα στο πρώην Νο4 του κόσμου με την πρώτη να λαμβάνει χώρα στο Τόκιο το 2018 και τον “σαμουράι” να επικρατεί στα δύο σετ.

Φουριόζος στη διοργάνωση μπήκε ο Μίλος Ράονιτς με τον Καναδό να συντρίβει τον Τζόρνταν Τόμσον με 6-2, 6-1 περιμένοντς λογικά τον Ούγκο Ουμπέρ στη συνέχεια.

Aπό νίκη σε νίκη βαδίζει και ο εκπληκτικός 19χρονος Λορέντσο Μουσέτι που, μετά τα ημιτελικά στο Ακαπούλκο, θα παίξει στον 3ο γύρο του Μαϊάμι αφού κέρδισε τον Μπενουά Περ με 6-3, 6-3.



MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Kώστας Αϊτάκης

The post Άψογος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Miami (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα