Παναθηναϊκός: Ο λόγος που θα πάει Αγρίνιο χωρίς τους φίλους του

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί και στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Όπως αποφάσισε η διοίκηση του Παναιτωλικού εισακούοντας και την εντολή της αστυνομίας, η διοίκηση των “Καναρινιών” δεν θα προμηθεύσει εισιτήρια σε φίλους του Παναθηναϊκού

είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα.

Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την μετακίνηση φιλάθλων αλλά και την διάθεση εισιτηρίων σε φίλους του Παναθηναϊκού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Είναι γεγονός όμως, πως η χωρητικότητα του γηπέδου έχει μειωθεί αρκετά καθώς η απέναντι κεντρική κερκίδα είναι κλειστή καθώς πρόκειται να γίνουν εργασίες. Συνεπώς μένει μόνο η μία κεντρική κερκίδα και η μεγάλη κερκίδα (πέταλο) πίσω από το ένα τέρμα στην οποία φιλοξενούντοι οι οπαδοί του Παναιτωλικού.

Μάλιστα για να είναι δεδομένο πως κανείς φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν θα μπορέσει να προμηθευτεί εισιτήριο, η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει βάλει μια δικλείδα ασφαλείας που λέει ότι δικαίωμα για αγορά ειστηρίου θα έχει μόνο όποιος έχει αγοράσει τρια εισιτήρια για εντός έδρας αγώνες της ομάδας την περσινή σεζόν συν τη μια αναμέτρηση που έχει διεαξχθεί σε αυτό το γήπεδο φέτος.

Η τιμή των εισιτηρίων δε, που είναι στα 30 και στα 50 ευρώ είναι μεν ακριβή, αλλά ουσιαστικά δίνει το δικαίωμα σε όποιον αγοράσει εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό να δει δωρεάν και ένα από τα δύο εντός έδρας ματς της ομάδας είτε με τον ΟΦη για την 6η αγωνιστική είτε με τον Βόλο για την 8η.

Εισιτήριο μπορεί να προμηθευτεί ηλεκτρονικά μόνο όποιος έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήρια σε τρεις προηγούμενους αγώνες του Παναιτωλικού. Ακριβό εισιτήριο με ΠΑΟ και δικαίωμα στο να πας στο ματς με ΟΦΗ ή Βόλο

Keywords
Τυχαία Θέματα