Roland Garros: Στον τελικό και του διπλού η Γκοφ! (vids)

14:05 3/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Αναμφίβολα αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται πολύ “καυτό” για την Κόρι Γκοφ, η οποία μετά τη νίκη της στον ημιτελικό της Πέμπτης κόντρα στην Μαρτίνα Τρεβιζάν και την πρόκριση στον τελικό, η 18χρονη θα αγωνιστεί και στον τελικό του διπλού! 

Η Αμερικανίδα έχοντας ως παρτενέρ τη συμπατριώτισσά της, Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία είχε φτάσει στα προημιτελικά του μονού χάνοντας από την Ίγκα Σφιόντεκ, επικράτησαν στα ημιτελικά των επίσης Αμερικανίδων, Μάντισον Κις και Τέιλορ Τάουνσετ με 6-4, 7-6(4), εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. 

The

Coco double is on! @CocoGauff and @JLPegula defeat compatriots Keys/Townsend 6-4, 7-6(4) to claim a spot in the women's doubles final#RolandGarros pic.twitter.com/hdznzmVtwv

Roland-Garros (@rolandgarros) June 3, 2022

Γκοφ και Πεγκούλα βρήκαν break στο 6ο game του 1ου set (4-2) και κρατώντας σχετικά εύκολα το service τους το κατέκτησαν σε 38 λεπτά. Στο 2ο σκέλος του ημιτελικού βρήκαν και πάλι πρώτες break (5-4), όμως δεν κατάφεραν να κλείσουν το ματς, καθώς δέχθηκαν break (5-5), κάτι που όμως έκαναν στο tie-break φτάνοντας στη νίκη. 

Fighting for the final @Madison_Keys x @TaylorTownsend #RolandGarros pic.twitter.com/UelAdAQzOP

— Roland-Garros (@rolandgarros) June 3, 2022

Θυμίζουμε ότι και πέρσι η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα είχε φτάσει στον τελικό τόσο του μονού, όσο και του διπλού, με την Τσέχα να κατακτά και τους δύο τίτλους. Θα μπορέσει να κάνει το ίδιο και η Γκοφ;  

ROLAND GARROS WOMEN’S SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Στον τελικό και του διπλού η Γκοφ! (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα