Α.Ο Βουλιαγμένης: 1ο εσωτερινό τουρνουά Junior

17:15 2/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Το τμήμα τένις του Α.Ο.Βουλιαγμένης, βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1ο Εσωτερικό Τουρνουά Τένις “BABOLAT” για αγόρια και κορίτσια 6-18 ετών. Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βουλιαγμένης από Δευτέρα 13 έως Σάββατο 18 Ιουνίου. Οι κατηγορίες των αθλητών/τριών είναι οι κάτωθι:

Αγόρια Κορίτσια γεννημένα 2014+ (κόκκινο επίπεδο)Αγόρια Κορίτσια γεννημένα 2010+ (πορτοκαλί επίπεδο)Αγόρια Κορίτσια  (κίτρινο επίπεδο ακαδημιών)Αγόρια (κίτρινο επίπεδο αγωνιστικό)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν ως

εξής:

Για το κόκκινο επίπεδο θα γίνουν αγώνες συναγωνισμού σε ομάδεςΓια το πορτοκαλί επίπεδο θα γίνουν αγώνες gamesΓια το κίτρινο επίπεδο ακαδημιών θα γίνουν αγώνες στα 4 gamesΓια το κίτρινο επίπεδο αγωνιστικό θα γίνουν αγώνες στα 6 games

Όσοι αθλητές και αθλήτριες επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στους προπονητές τους ή στην Γραμματεία, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων (ημέρα και ώρα), θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Γραμματείας του Α.Ο.Βουλιαγμένης την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Τα δώρα – έπαθλα των νικητών είναι προσφορά της Babolat Greece του αποκλειστικού Χορηγού μας του τμήματος τένις.

The post Α.Ο Βουλιαγμένης: 1ο εσωτερινό τουρνουά Junior appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα