Ρουντ: “Ο Ρουν λέει ψέματα” (vid)

13:16 3/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Η διαμάχη και προφανώς η νέα “βεντέτα” που άνοιξαν οι δύο Σκανδιναβοί, Κάσπερ Ρουντ και Χόλγκερ Ρουν στον προημιτελικό της Τετάρτης συνεχίζεται με…αμείωτους ρυθμούς. 

Ο 19χρονος Δανός ισχυρίστηκε ότι ο Νορβηγός πανηγύρισε στο πρόσωπό του μετά τη νίκη στα προημιτελικά μέσα στα αποδυτήρια, κάτι που ο Ρουντ αμφισβήτησε τονίζοντας ότι ο Ρουν λέει ψέματα. 

Στη μεταξύ τους διαμάχη μπήκαν και οι γονείς των δύο παικτών, με τη μητέρα και προπονήτρια του Ρουν να αμφισβητεί τον πατέρα και

προπονητή του Ρουντ, ότι το περιστατικό δεν συνέβη. 

Ο Νορβηγός ωστόσο μίλησε παίρνοντας θέση για το θέμα αποκαλώντας ψεύτη τον Δανό και ελπίζοντας ότι είναι η τελευταία φορά που λέει ψέματα για το πρόσωπό του. 

“Όχι, αυτό που λέει είναι λάθος.”, είπε ο Ρουντ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Eurosport. “Αυτό που λέει δεν έγινε ποτέ. Ήμασταν και οι δύο στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα τα οποία προφανώς είναι τεράστια.”

“Έκανα ένα κρύο μπάνιο, έφαγα λίγη πίτσα και άκουγα μουσική πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, ενώ ο Χόλγκερ καθόταν στη δική του πλευρά.”

“Το πως δημιούργησε όλη αυτή την ιστορία ότι το φώναξα “ΝΑΙ” στο πρόσωπο της είναι απλώς ψέμα. Δεν έγινε ποτέ. Είναι μεγάλο ψέμα. Είναι απογοητευτικό που λέει ψέματα για μένα.”

“Προσωπικά δεν έχει σημασία αν με θεωρεί δίκαιο παίκτη ή όχι. Δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Αυτή είναι η προσωπική του άποψη, αλλά το να λέει ψέματα για μένα δεν είναι σωστό. Εύχομαι πραγματικά να είναι η τελευταία φορά που κάνει κάτι τέτοιο.”

The post Ρουντ: “Ο Ρουν λέει ψέματα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα