Roland Garros: Πρώτος ημιτελικός στο Παρίσι για Σαμπαλένκα (vid)

16:25 6/6/2023 - Πηγή: Tennis24

H Αρίνα Σαμπαλένκα ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση με την Ελίνα Σβιτολόνα με την Λευκορωσίδα να επικρατεί με 6-4, 6-4 μετά από μια ώρα και 36 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 1ο ημιτελικό καριέρας στο Roland Garros και τον 5ο συνολικά σε Grand Slam

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Σαμπαλένκα έδειξε ότι είναι από τις πιο επιθετικές παίκτριες στο Tour τελειώνοντας την αναμέτρηση με 30 winners,

έναντι μόλις 7 της Σβιτολίνα, ενώ υπέπεσε σε 37 αβίαστα λάθη την ίδια ώρα που η Ουκρανή είχε μόλις 12. 

Η Σαμπαλένκα χρειάστηκε μόλις ένα break στο 9ο game του 1ου set, παίρνοντας προβάδισμα με 5-4, για να το κατακτήσει αμέσως μετά με εύκολο hold κάνοντας το 1-0 στον προημιτελικό. 

Στο 2ο σκέλος η Σβιτολίνα έκανε καλύτερη αρχή βρίσκοντας break, αλλά κι ένα δύσκολο hold (2-0). Από εκεί και πέρα όμως ακολούθησαν 4 κερδισμένα games από την πλευρά της Σαμπαλένκα που προηγήθηκε με 4-2 σπάζοντας δύο φορές το service της αντιπάλου της. 



Στη συνέχεια η Νο2 του κόσμου κράτησε το service της σφραγίζοντας τη νίκη, αλλά και την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα που με τη σειρά της επικράτησε της Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα με 7-5, 6-2.



ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Πρώτος ημιτελικός στο Παρίσι για Σαμπαλένκα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα