Με εντατικούς ρυθμούς η προπόνηση του Τσιτσιπά ενόψει Αλκαράθ (vid)

08:57 6/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καυτό ήλιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε να συνεχίσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Κάρλος Αλκαράθ, που είναι προγραμματισμένος για απόψε Τρίτη (6/6, 21:15 GR), στο πλαίσιο των προημιτελικών του Roland Garros.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας προπονήθηκε σε εντατικούς ρυθμούς τη Δευτέρα, δουλεύοντας κυρίως στις επιστροφές του στα βαθιά και δυνατά χτυπήματα, με σκοπό να αποσοβήσει μία από τις πολλές απειλές που διαθέτει το παιχνίδι του Νο1 της

παγκόσμιας κατάταξης.

Παράλληλα, ο Αλκαράθ επέλεξε να μην προπονηθεί, προτιμώντας να δώσει στον εαυτό του μία μέρα έξτρα ξεκούρασης, ενώ το γεγονός πως η αναμέτρηση μεταξύ των δύο θα είναι η τελευταία στο Philippe Chatrier, τους δίνει παραπάνω ώρες για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Stef practising volleys (and grunts from the other side? ) pic.twitter.com/IFzuxvUCLl

— Susana Oliveira (@Susana_Olll) June 5, 2023

Θυμίζουμε, πως αμφότεροι έχουν πολλαπλά κίνητρα για να θέλουν τη νίκη στην αποψινή μεγάλη αναμέτρηση. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να σπάσει το ρόδι απέναντι στον κορυφαίο της ATP κατάταξης, αλλά και να μείνει στη διεκδίκηση του πρώτου Grand Slam τίτλου του.

Από την άλλη, ο Αλκαράθ ξέρει πως για να παραμείνει στο No1 του κόσμου, πρέπει να βγει νικητής και στους τρεις “τελικούς” που έχει μπροστά του. Πρώτα πρέπει να επικρατήσει του Τσιτσιπά, μετέπειτα ενός εκ των Τζόκοβιτς και Χατσάνοφ στα ημιτελικά, και μετά να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του με μία ακόμα νίκη στον τελικό, για τον 5ο φετινό του τίτλο.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Με εντατικούς ρυθμούς η προπόνηση του Τσιτσιπά ενόψει Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα