Roland Garros: Πέρασε στα ημιτελικά η Μούχοβα (vid)

14:36 6/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Roland Garros πήρε η ψυχωμένη Καρολίνα Μούχοβα, πετυχαίνοντας την 5η διαδοχική νίκης της για φέτος στο Παρίσι, με “θύμα” της αυτή τη φορά την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, με 7-5, 6-2, έπειτα από μία ώρα και 39 αγωνιστικά λεπτά.

Η 26χρονη Τσέχα διανύει την καλύτερή της πορεία στο Grand Slam της Γαλλικής πρωτεύουσας, μιας και παλιότερα είχε φτάσει δύο φορές μέχρι τον 3ο γύρο, και

της μένει μία ακόμα νίκη για να φτάσει στον μεγάλο τελικό, και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αναφορικά με το παιχνίδι, η No43 του κόσμου έσπασε το service της Παβλιουτσένκοβα 5 φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, την οποία και ολοκλήρωσε έχοντας 21 winners, αλλά και 13 αβίαστα λάθη.

Στο 1ο set, η Τσέχα έκανε break με το “καλησπέρα”, και εν συνεχεία με love game απέκτησε διαφορά (2-0). Στο 5ο game η Ρωσίδα πήρε πίσω το break και μετέπειτα ισοφάρισε με το σερβίς της (3-3), ενώ οι δύο παίκτριες είχαν από ένα break εκατέρωθεν μέχρι το 10ο game, διατηρώντας την ισοπαλία.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως, η Μούχοβα έφτασε και σε 3η “παραβίαση” του service της αντίπαλής της, και στο 12ο game σέρβιρε με επιτυχία για την κατάκτηση του set, ανακτώντας πλήρως το μομέντουμ (7-5).

Στο 2ο και τελευταίο set, και πάλι η Μούχοβα ξεκίνησε με break, σέρβιρε ξανά με απόλυτη ακρίβεια για το ασφαλές προβάδισμα (2-0), το οποίο και διατήρησε μέχρι το 4ο game (3-1).

Στο αμέσως επόμενο άνοιξε κι’ άλλο το γήπεδο, βρήκε χώρους και έφτασε σε διπλό break point, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε για να διευρύνει το προβάδισμα (4-1), και μετά με απλή διαχείριση του αγώνα κατάφερε να ολοκληρώσει ιδανικά την αναμέτρηση (6-2).

Rolling into the final 4⃣

World No.43 @karomuchova7 is into the #RolandGarros SF for the first time, blasting past Pavlyuchenkova in straight-sets 7-5 6-2. pic.twitter.com/VM1XAQ1rNl

Roland-Garros (@rolandgarros) June 6, 2023

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Πέρασε στα ημιτελικά η Μούχοβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα