Σερβία: Δεύτερη νίκη και κυρίως ταμπλό για την Παύλου

15:51 6/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στους προκριματικούς γύρους πέτυχε η Δήμητρα Παύλου, που προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων της Σερβίας, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 5-11/6.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, και No1 του ταμπλό στα προκριματικά, σήμερα επικράτησε της 21χρονης Τουρκάλας, Σελίνα Ατάι με 6-1, 6-4, έπειτα από 78 αγωνιστικά λεπτά, και εξασφάλισε την παρουσία της στη φάση των “32” της ITF

διοργάνωσης.

Στο 1ο προκριματικό γύρο είχε bye πρόκριση η Παύλου, ενώ στον ακόλουθο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της 18χρονης Σέρβας, που είχε wild card για τη συμμετοχή της, Άνια Πέτκοβιτς, κερδίζοντάς την με 6-1, 6-2.

Δεν έχει προκύψει ακόμα η πρώτη της αντίπαλος για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, στον οποίο θα αγωνιστεί τόσο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, όσο και η Σαπφώ Σακελλαρίδη. Η Βαλεντίνη, ως No1 του ταμπλό, θα παίξει κόντρα στην Σάντρα Σαμίρ (Αίγυπτος).

Στα διπλά του τουρνουά, η Γραμματικοπούλου θα παίξει δίπλα στην Σοφία Λανσέρε, και το ζευγάρι αυτό βρίσκεται στο No2 του ταμπλό, ενώ η Σαπφώ θα συνεργαστεί με την Γερμανίδα Λουίζα Μέγιερ Άουφ Ντε Χέιντε, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

The post Σερβία: Δεύτερη νίκη και κυρίως ταμπλό για την Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα