Paris Masters: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 1ης ημέρας του κυρίως ταμπλό στο Μπερσί, αλλά και με ένα ντέρμπι από τα παλιά. Η αρχή στο κεντρικό court θα γίνει στις 12:00 GR με τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα να αντιμετωπίζει τον Μπεν Σέλτον στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, ενώ αμέσως μετά ο Άντι Μάρεϊ θα συναντήσει για 4η φορά φέτος τον Άλεξ ντε Μινόρ με τον Αυστραλό να μετράει κόντρα στον Βρετανό 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. 

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ και Αντριάν Μαναρινό, ενώ στη συνέχεια

ο Τέιλορ Φριτς θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Μπάεζ στην τελευταία προσπάθεια του Αμερικανού για να προλάβει την 8άδα των ATP Finals. 

Στο βραδινό πρόγραμμα (20:30 GR) ο Τόμι Πολ θα παίξει απέναντι στον Ρισάρ Γκασκέ, ενώ περίπου στις 22:00 GR θα πραγματοποιηθεί το ματς (με το οποίο θα κλείσει το σημερινό πρόγραμμα στο κεντρικό court) των δύο πρώην ημιφιναλίστ του τουρνουά, Σταν Βαβρίνκα και Ντόμινικ Τιμ στη πρώτη τους συνάντηση μετά από 6 χρόνια. 

Στο court 1 Νίκολας Τζάρι και Αλεξέι Πόπιριν θα ανοίξουν το πρόγραμμα (12:00 GR) σε μια ακόμη φετινή αναμέτρηση σε 1000άρι τουρνουά μετά από το Μόντε Κάρλο και το Σινσινάτι (αποσύρθηκε ο Τζάρι), ενώ μετά θα μπουν στο court οι Φράνσις Τιάφο και Αλεξάντερ Μπούμπλικ σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. 

Αμέσως μετά ο πρωταθλητής του Μπερσί (2018) Κάρεν Χατσάνοφ θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Μαξ Πέρτσελ, ενώ το πρόγραμμα στο court 1 θα κλείσουν οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Λορέντζο Μουζέτι που θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι μετά από το παιχνίδι για τη φάση των “32” στη Βιέννη την περασμένη εβδομάδα με τον Βούλγαρο να φτάνει στη νίκη. 

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα