Paris Masters: Τα βλέμματα στους Ρώσους

2η ημέρα αγώνων στο Παριζιάνικο Masters με τον Κατσάνοφ να ξεκινάει τη δύσκολη προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου

Κάρεν Κατσάνοφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ είναι τα δύο κεντρικά πρόσωπα την Τρίτη στο Παρίσι.

Ο 23χρονος Ρώσος που πέρυσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της διοργάνωσης, θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου του αντιμετωπίζοντας στις 14:00GR τον Ζαν-Λενάρντ Στρουφ.

Ο Κατσάνοφ καταλαμβάνει την 16η θέση της ATP Race και έχει μαθηματικές

ελπίδες για πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου, όμως θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι για να ελπίζει.

Στο βραδινό πρόγραμμα (20:30GR-COSMOTE SPORT 6HD), ξεχωρίζει η αναμέτρηση του φορμαρισμένου Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον γηπεδούχο, Ζέρεμι Σαρντί ο οποίος τη Δευτέρα κέρδισε με ανατροπή τον Σαμ Κουέρι, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο 23χρονος Ρώσος, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, μετράει έξι σερί τελικούς στο ATP Tour και θέλει να δώσει συνέχεια στα εξαιρετικά του αποτελέσματα, μετά το Wimbledon. Το σκορ είναι 1-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (22:30GR), ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα δώσει τον πρώτο του “τελικό” κόντρα στον Φερνάντο Βερντάσκο.

Βρισκόμενος στην 7η θέση της ATP Race, ο Γερμανός θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας εκ των δύο τελευταίων θέσεων που οδηγούν στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο θα μάθει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος θα προκύψει από τον all-American αγώνα του Τέιλορ Φριτζ με τον Φράνσις Τιαφό (12:00GR).

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Τα βλέμματα στους Ρώσους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα