Φέντερερ: “Κρίμα που πλησιάζει το τέλος…”

Η ασύλληπτη καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ έχει περάσει σαν…νεράκι για τον 38χρονο θρύλο του αθλήματος, κάτι που τον λυπεί ιδιαίτερα!

“Δάκρυσαν” και οι…πέτρες με την αποθέωση που δέχτηκε ο “Βασιλιάς” μετά την ολοκλήρωση του θριάμβου του στο τουρνουά της Βασιλείας όπου έφτασε τους δέκα τίτλους!

Ο τεράστιος Ρότζερ Φέντερερ “λύγισε” στην περίσταση καθώς, κάθε μέρα που περνά πλέον, αναπόφευκτα έρχεται πιο κοντά στην απόσυρσή του από το τουρ.

Η συγκεκριμένη χρονική πίεση δεν γίνεται να μην έχει γίνει αντιληπτή από τον “Βασιλιά” που ακόμα δεν έχει “χορτάσει”

με όσα έχει πετύχει!

“Δεν στενοχωριέμαι του τελειώνει η σεζόν. Στενοχωριέμαι όμως που βρίσκομαι στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας μου. Όλα πέρασαν τόσο γρήγορα. Με στενοχωρεί αυτό. Αλλά ξέρω ότι όταν έρθει η ώρα να σταματήσω, θα είμαι εντάξει με αυτό. Όλα μπορούν να σταματήσουν απότομα πλέον, ένας τραυματισμός, ένα οικογενειακό θέμα” ανέφερε ο Φέντερερ.

Με την έμφαση στο πρόγραμμά του για το 2020 να είναι ξεκάθαρα στα Slams και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η απόφαση του Ρότζερ Φέντερερ να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν αυτής είναι ένα ενδεχόμενο που κανείς φυσικά δεν θέλει να σκέφτεται.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Κρίμα που πλησιάζει το τέλος…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα