“Ζωντανός” ο Τσονγκά στο Παρίσι! – VIDEO

Με μια εκπληκτική ανατροπή που ήρθε με την τεράστιο βοήθεια που έδωσε και ο κόσμος στο Παρίσι, ο Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά επικράτησε του Αντρέι Ρούμπλεφ στο μεγάλο βραδινό ματς της πρώτης μέρας αγώνων στο Paris Masters!

Το έχει ακόμα μέσα του ο Τζο!

Ο 34χρονος τενίστας έχει πάντα ένα κίνητρο παραπάνω όταν αγωνίζεται σε πάτριο έδαφος, πόσο μάλλον στο Παρίσι, και το έδειξε με τον πιο ξεκάθαρα τρόπο και το βράδυ της Δευτέρας!

Σε έναν από τους πρώτους πολύ μεγάλους αγώνες του

Paris Masters, ο φιναλίστ της διοργάνωσης το 2011 επικράτησε του Αντρέι Ρούμπλεφ με 4-6, 7-5, 6-4 και πανηγύρισε μια γενναία πρόκριση στον δεύτερο γύρο!

Μεγάλο τένις έπαιξε ο Τζο στο δεύτερο και τρίτο σετ κόντρα σε έναν τρομερά φορμαρισμένο τενίστα όπως είναι ο Ρώσος με το κοινό φυσικά να παίζει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο βοηθώντας τα μέγιστα τον τοπικό ήρωα να υπερκεράσει αυτό το δύσκολο εμπόδιο!

Και τι τεράστιο ματς περιμένει τώρα τον Τζο και το γαλλικό κοινό μιας και αντιμετωπίζει στους “32” τον Ματέο Μπερετίνι που κυνηγά την πρόκριση του στο Λονδίνο όντας σε τρομακτική κατάσταση!

Τρομερό ματς ανάμεσα στον Μίλος Ράονιτς και τον Ντομινίμ Τιμ μας περιμένει!

Ο Καναδός τενίστας προσπαθεί να κλείσει μια εκνευριστική για αυτόν σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα έχει την ευκαιρία να σταματήσει το πρόσφατο κρεσέντο του Τιμ μετά τη νίκη του με 6-3, 6-2 επί του Κάμερον Νόρι.

Εκνευριστική σεζόν και για τον Μάριν Τσίλιτς που πάντως πέτυχε μια καλή νίκη κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτζ, 7-6(5), 6-4, κλείνοντας ακόμα ένα απίθανο ματς δεύτερου γύρου κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα!

Τη θέση του Ρότζερ Φέντερερ στο ταμπλό πήρε ο lucky loser Αντρέας Σέπι που θα παίξει με τον Ράντου Άλμποτ στον δεύτερο γύρο ενώ ο Βερντάσκο έδωσε το χειρότερο τέλος σε μια κακή σεζόν για τον Μπόρνα Τσόριτς κερδίζοντας τον με ανατροπή και τώρα πάει για το “μπαμ” κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ!

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Ζωντανός” ο Τσονγκά στο Παρίσι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα