Pame σαν πέρυσι – DRAW

10:04 5/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του BNP Paribas Open στο Indian Wells με τη Μαρία Σάκκαρη να έχει ένα δύσκολο 10μερο μπροστά της

Πέρυσι, η Σάκκαρη έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά στην έρημο της Καλιφόρνια, αποκλείοντας κατά σειρά τις Βέκιτς, Μπάρτι, Βαντεγουέι πριν ηττηθεί στον 4ο γύρο, στα τρία σετ απ’την μετέπειτα πρωταθλήτρια της διοργάνωσης και τωρινό Νο1 της WTΑ, Ναόμι Οσάκα.

Η 23χρονη Ελληνίδα, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Ακαπούλκο την

περασμένη εβδομάδα, καλείται να κάνει μια εξίσου πολύ καλή πορεία στο Indian Wells, προκειμένου να υπερασπιστεί τους 120 βαθμούς και να παραμείνει μέσα στην 50αδα της κατάταξης.

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα για τις γυναίκες, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει qualifier στην πρεμιέρα στο τουρνουά (Ζβονάρεβα, Μπαζίνσκι, Κιρστέα, Εράνι, Βικμάγερ, Ντόι ορισμένες εκ των υποψηφίων) ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στο 2ο γύρο, περιμένει εκεί το Νο30 του ταμπλό, Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

Στο ίδιο box βρίσκεται και το Νο3 του κόσμου, Πέτρα Κβίτοβα η οποία περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης Β.Γουίλιαμς-Πέτκοβιτς στο 2ο γύρο ενώ στον 3ο διασταυρώνεται με τη Σάκκαρη (ή την Παβλιουτσένκοβα).

Στο μεταξύ, η Ναόμι Οσάκα θα ψάξει μια σπάνια υπεράσπιση του τίτλου της στο Indian Wells καθώς μόλις μια φορά και πριν από 28 χρόνια, είχε καταφέρει τενίστρια να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Καλιφόρνια κι αυτή ήταν η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα.

Παράλληλα, η 21χρονη Γιαπωνέζα θα παλέψει και για το Νο1 του κόσμου το επόμενο 10μερο, με τις Χάλεπ, Κβίτοβα, Πλίσκοβα και Στίβενς να έχουν πιθανότητες ανόδου στην κορυφή της κατάταξης, μετά το τέλος του Indian Wells.

Η Σερίνα Γουίλιαμς, Νο10 του ταμπλό, στο 2ο γύρο περιμένει πιθανότατα την καλή της φίλη, Βικτόρια Αζαρένκα (παίζει με την Λάπκο στην πρεμιέρα) ενώ διασταυρώνεται και με τη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στον 3ο γύρο, σε ένα δύσκολο ξεκίνημα για την Αμερικανίδα.

Πιο ευνοϊκή η κλήρωση για το Νο2 του ταμπλό, Σιμόνα Χάλεπ που συναντάει στη 16αδα την περσινή φιναλίστ, Ντάρια Κασάτκινα.

Oι αγώνες για το κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 06 Μαρτίου.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Pame σαν πέρυσι – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα