“Σφραγίζονται” τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών

Σε Μαδρίτη και Βεστφαλία θα “σφραγιστούν” τα πρώτα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Champions League, στις ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Άγιαξ και της Ντόρτμουντ με την Τότεναμ (22:00). Στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, η “Βασίλισσα” της Ευρώπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Άμστερνταμ. Οι “μερένχες” θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις δυο ήττες από την Μπαρτσελόνα
για κύπελλο και πρωτάθλημα και να επικεντρωθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με στόχο να φτάσουν στον τελικό και να υπερασπιστούν το στέμμα τους.

Από την πλευρά της, η ολλανδική ομάδα είναι αποφασισμένη να παλέψει για την ανατροπή, που θα της δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά. Ο Σαντιάγκο Σολάρι δεν υπολογίζει στον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έχει τιμωρηθεί για δυο αγώνες από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, καθώς επίσης και στον Μάρκος Γιορέντε. Από την άλλη πλευρά, ο “Αίαντας” θα παραταχθεί χωρίς τον Χασάν Μπαντέ. Αυτή θα είναι η 14η αναμέτρηση των δυο ομάδων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μετράει οκτώ νίκες στα προηγούμενα 13 ματς και τον Άγιαξ τέσσερις. Ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Στη Βεστφαλία, η Ντόρτμουντ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 της πρώτης αναμέτρησης με την Τότεναμ στο “Ουέμπλεϊ”. Η γερμανική ομάδα του Λουσιάν Φαβρ δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Πίστσεκ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Πούλισιτς. Από την άλλη πλευρά, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα περιμένει την τελευταία στιγμή να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Ντάιερ και Ουίνκς. Κατά το παρελθόν, οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές, με τη Ντόρτμουντ να μετράει δυο νίκες τη σεζόν 2015-2016 για το Europa League (3-0, 2-1) και την Τότεναμ δυο νίκες στη φάση των ομίλων του Champions League της σεζόν 2017-2018 (3-1, 2-1).
Keywords
Τυχαία Θέματα