Σκέψεις ενίσχυσης του κέντρου

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει ενισχυμένο κέντρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, την επόμενη αγωνιστική. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Γιάννη Μπουζούκη για το συγκεκριμένο ματς, καθώς ο Έλληνας μεοσεπιθετικός είναι τιμωρημένος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να σκέφτεται τη χρησιμοποίηση
του γιου του Χρήστου, στη μεσαία γραμμή, δίπλα στους Κουρμπέλη και Κάτσε. Αυτό σημαίνει πως η διάταξη των “πράσινων” θα αλλάξει από 3-4-3 που ήταν στο ματς με τον ΠΑΟΚ σε 3-5-2, με τον Χατζηγιοβάννη να παίζει στο πλευρό του Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Στις σκέψεις του Δώνη υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει με δυο σέντερ φορ, τους Μακέντα και Καμπετσή. Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Αφρικανός παίκτης θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αθηναϊκό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα