It’s Masters Time

21:02 4/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Το πρώτο από τα εννιά Masters τουρνουά της χρονιάς είναι προ των πυλών στην ΑΤΡ. Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δέκα ημέρες οι κορυφαίοι τενίστες του πλανήτη, θα αγωνιστούν στην έρημο της Καλιφόρνια, και στο Indian Wells…

Το πρώτο από τα δυο συνεχόμενα 1000αρια τουρνουά της ΑΤΡ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, είναι, σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει.

Την Τρίτη (15:00) θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη κλήρωση της διοργάνωσης, τόσο στο ανδρικό Masters, όσο και στο ταμπλό των γυναικών, μιας και μην ξεχνάμε πως τις ίδιες ημερομηνίες, στις ίδιες εγκαταστάσεις, θα διεξαχθεί και

το Premier Mandatory τουρνουά της WTA.

Οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου και οι κορυφαίες τενίστριες της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, βρίσκονται ήδη στην Καλιφόρνια και προετοιμάζονται για την έναρξη του θεσμού, που προμηνύεται να είναι και φέτος συναρπαστικός.

Ως Νο1 του κόσμου επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος η περυσινή πρωταθλήτρια του τουρνουά και μετέπειτα μεγάλη έκπληξη του 2018, Ναόμι Οσάκα.

Ενώ, απών από την ανδρική διοργάνωση θα είναι ο άνθρωπος που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Από ελληνικής πλευράς, το “γαλανόλευκο” χρώμα στα κυρίως ταμπλό των δυο τουρνουά, σε ATP και WTA, δεν θα λείψει. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να είναι το Νο10 του ανδρικού ταμπλό, με την Μαρία Σάκκαρη να συγκαταλέγεται επίσης στο main draw στις γυναίκες.

Ο Στέφανος, είχε αποκλειστεί πέρυσι από τον 2ο γύρο του τουρνουά (ήττα από Τιμ) και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει πόντους στην προσπάθεια που κάνει να αναρριχηθεί κι άλλο στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια από την πλευρά της, είχε κάνει τρομερή πορεία, φτάνοντας μέχρι την φάση των “16” (ήττα από Οσάκα), αφού πρώτα είχε αποκλείσει κατά σειρά τις Βέκιτς, Μπάρτι και Βάντεγουεϊ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post It’s Masters Time appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα