O Μεντβέντεφ, το μουστάκι και το… γούρι

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εμφανίστηκε με νέο look στο Μαϊάμι, παίζοντας το πρώτο του ματς στο Masters της Φλόριντα έχοντας… μουστάκι.

Ο Ρώσος, ρωτήθηκε φυσικά αμέσως μετά τη νίκη του επί του Γεν Σου Λου, για το ποια είναι η αιτία που άφησε μουστάκι για πρώτη φορά όσο βρίσκεται στο Tour και φυσικά η απάντησή του είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Νο2 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, τόνισε πως είτε αρέσει στον κόσμο, είτε όχι, το μουστάκι θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος του Miami

Open, μιας και δεν θέλει να αλλάξει το γούρι του, αφού ξεκίνησε νικηφόρα την διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στις αρχές του 2020, είχα κάνει μια φωτογράφηση. Με ξύριζαν οι άνθρωποι από την παραγωγή και για λίγα λεπτά, για πλάκα, μου είχαν αφήσει μουστάκι. Μου είχε αρέσει. Είπα πως κάποια στιγμή θα παίξω με μουστάκι σε ένα τουρνουά.

Να, που ήρθε η ώρα. Ένα χρόνο μετά, άφησα μουστάκι και ήρθα να παίξω με αυτό, για πρώτη φορά. Δεν ήταν άσχημα για πρεμιέρα.

Βέβαια, το μουστάκι που μου είχαν αφήσει, ήταν διαφορετικό. Εκείνοι ήταν επαγγελματίες και μου είχαν κάνει φοβερή δουλειά. Τώρα, είναι διαφορετικό, αλλά και πάλι δεν με χαλάει πάνω μου.

Είτε αρέσει, είτε όχι στον κόσμο, θα παραμείνει στη θέση του, για το γούρι. Ίσως μετά το τουρνουά να μην με ξαναδείτε με μουστάκι. Αλλά μέχρι το τέλος του Miami Open, θα είμαι έτσι”.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post O Μεντβέντεφ, το μουστάκι και το… γούρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα