Miami Open: Θρίαμβος Ρουσουβόρι επί Ζβέρεφ (vid)

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του σημείωσε ο Εμίλ Ρουσουβόρι το βράδυ της Παρασκευής για το 2ο γύρο του Miami Open στη Φλόριντα.

Ο 21χρονος Φινλανδός, μετά τη δύσκολη νίκη επί του Κάρλος Αλκαράζ στην πρεμιέρα της Masters διοργάνωσης, επικράτησε με ανατροπή 1-6, 6-3, 6-2 του Νο3 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους “32” του θεσμού.

Το Νο83 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και ηταν χαρακτηριστική η αλλαγή τακτικής μετά την απώλεια του εναρκτήριου σετ,

με τον Ρουσουβόρι να αυξάνει την επιθετικότητά του και να πατάει περισσότερο μέσα στο γήπεδο, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή επί του πρόσφατου πρωταθλητή στο Ακαπούλκο.

Excuse me?!

Absolutely ridiculous from @EmilRuusuvuori

: @TennisTV | #MiamiOpenpic.twitter.com/Sbs6sJqKAl

ATP Tour (@atptour) March 26, 2021

“Ούτε εγώ κατάλαβα πως κατάφερα να γυρίσω το ματς. Στην αρχή δεν ένιωθα καθόλου άνετα και έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Σιγά-σιγά στο 2ο, άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα. Φυσικά και είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας μου και νιώθω φοβερά” είπε ο 21χρονος Ρουσουβόρι ο οποίος στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μίκαελ Ίμερ στο ντέρμπι των Βορειοευρωπαίων.

Ο Σουηδός έκανε επίσης την υπέρβαση με νίκη 6-3, 4-6, 6-4 επί του ντεφορμέ Μπασιλασβίλι.

Nωρίτερα, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξεκίνησε με εύκολη νίκη επί του βετεράνου Γιεν-Σουν Λου τις υποχρεώσεις του στο Μαϊάμι, σφραγίζοντας το ενδιαφέρον match-up με τον Αλεξέι Πόπιριν στον 3ο γύρο.

That’s a wrap on Day 3 at the #MiamiOpen

Medvedev d. Lu
Ruusuvuori d. Zverev
Bautista Agut d. Harris
Duckworth d. Goffin
Norrie d. Dimitrov
Auger-Aliassime d. Herbert
Khachanov d. Hanfmann
Sinner d. Gaston

ATP Tour (@atptour) March 27, 2021

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Θρίαμβος Ρουσουβόρι επί Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα