Περίπατος για Μεντβέντεφ (vid)

Πολύ άνετη νίκη για τον κορυφαίο seeder του ταμπλό στο Μαϊάμι, Ντανίλ Μεντβέντεφ ενώ εκτός διοργάνωσης έμεινε από νωρίς ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ!

Εύκολη, γρήγορη και πολύ άνετη νίκη, όπως αναμενόταν άλλωστε, πέτυχε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στην πρεμιέρα του στο Miami Masters!

O No1 του ταμπλό αυτή την εβδομάδα στη Φλόριντα κέρδισε τον βετεράνο Γεν Σου Λου με το ευρύ 6-2, 6-2 και προκρίθηκε με περισσή άνεση στον 3ο γύρο της διοργάνωσης

όπου αντιμετωπίζει τον νεαρό πολύ ελπιδοφόρο Αυστραλό, Αλεξέι Ποπίριν!

Δίχως να απαιτεί πολύ σχολιασμό το ματς, ο Μεντβέντεφ έπαιξε με σβηστές τις μηχανές αλλά και πάλι η διαφορά ποιότητας και φόρμας κόντρα στον Λου ήταν απλά τεράστια με τον φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν να κάνει την ιδανική αρχή προς το κυνήγι του 4ου Masters τίτλου του.

Σε αντίθεση με τον Μεντβέντεφ, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είχε εξαρχής πιο δύσκολο έργο και τελικά αποκλείστηκε από τον τρομερά ανεβασμένο Κάμερον Νόρι, 7-5, 7-5.

Το ματς στράβωσε από το πρώτο σετ για τον Ντιμιτρόφ καθώς απώλεσε το υπέρ του 5-3 και στη συνέχεια έχασε όλες τις “μικρές μάχες” κόντρα στον Βρετανό στους κρίσιμους πόντους του αγώνα.

Ο Νόρι θα παίξει κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ σε έναν πολύ ισορροπημένο 3ο γύρο ενώ ο Γιανίκ Σίνερ έπαιξε καταπληκτικά και κέρδισε τον Ούγκο Γκαστόν με 6-2, 6-2 περιμένοντας λογικά τον Κάρεν Κατσάνοφ στη συνέχεια.

MIAMI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Περίπατος για Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα