Miami Open: “Πέταξε” για τα ημιτελικά η Ριμπάκινα (vid)

Την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Miami Open της Φλόριντα πήρε η Έλενα Ριμπάκινα, καθώς επικράτησε της Μαρτίνα Τρεβιζάν με 6-3, 6-0, μετά από 70 αγωνιστικά λεπτά, και θα διεκδικήσει την είσοδό της στον μεγάλο τελικό.

Στο πρώτο set, η 23χρονη τενίστρια από το Καζακστάν ξεκίνησε πρώτη από το service, και μέχρι το 3ο game διατηρούσε ένα ισχνό προβάδισμα (2-1). Στο αμέσως επόμενο έκανε το πρώτο της break, ενώ μετά κράτησε την No24 του κόσμου στους

δύο πόντους, για να διευρύνει τη διαφορά (4-1).

Επέστρεψε στο ματς η Τρεβιζάν, με καλό service game και εν συνεχεία σβήνοντας το break που δέχτηκε (4-3), όμως η Ριμπάκινα της ξανά έσπασε το service στο 8ο game, και έκλεισε ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα στο 9ο, βάζοντας τα θεμέλια της νίκης της (6-3).

Στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησε ολοκληρωτικά η No7 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς δε χάρισε ούτε ένα game στην 29χρονη Ιταλίδα, η οποία βρήκε συνολικά 10 πόντους σε όλο το δεύτερο set, μη μπορώντας να ακολουθήσει στους ρυθμούς της Ριμπάκινα (6-0).

Στους “4” του Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Τζέσικα Πεγκούλα-Αναστασία Ποτάποβα, που αρχίζει στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος).

Sprinting into the semis

[10] Elena Rybakina keeps her

Keywords
Τυχαία Θέματα