Σλοβενία: Αποκλεισμός στους “32” για την Γραμματικοπούλου

Πρόωρος αποκλεισμός από τα μονά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων της Σλοβενίας για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 27/3-2/4.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Βελγίδα Μαγκάλι Κέμπεν με 6-2, 6-4, σε μιάμιση ώρα αγώνα, και μένει εκτός συνέχειας από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Στο πρώτο set, η Κέμπεν με το “καλησπέρα” έκανε break,

ενώ κράτησε στον έναν πόντο τη Βαλεντίνη στο service της (2-0).

Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 6ο game (4-2), όμως στο αμέσως επόμενο η No244 του κόσμου ξανά έσπασε το service της Γραμματικοπούλου, για να απέχει ένα τελευταίο βήμα από το να κλείσει ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα (5-2).

Και το έκανε στο 8ο game, πραγματοποιώντας ένα hold διάρκειας 8 λεπτών και 6 δευτερολέπτων, για να βάλει τα θεμέλια της νίκης (6-2).

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, και πάλι με break ξεκίνησε η 25χρονη Βελγίδα, και εν συνεχεία πήρε στις λεπτομέρειες ένα service game, για να ανοίξει κι’ άλλο τη διαφορά (2-0).

Πήρε πίσω το break η No5 του ταμπλό στο 6ο game, ενώ μάλιστα κατάφερε να προσπεράσει παροδικά στο αμέσως επόμενο, κρατώντας την αντίπαλή της στους δύο πόντους (4-3), όμως με love game η Κέμπεν ισοφάρισε ξανά (4-4).

Στο 9ο game η Βελγίδα βρήκε ένα καθοριστικό break για την έκβαση του αγώνα, και αυτό γιατί στο 10ο και τελευταίο κράτησε τη Βαλεντίνη στους δύο πόντους, και πήρε τελικώς την πρόκριση για τον 2ο γύρο της Σλοβενίας.

Στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης, η Γραμματικοπούλου έχει για συμπαίκτριά της την Πολωνή Βερόνικα Φάλκοφσκα, και είναι No1 στο ταμπλό ως δίδυμο. Στον πρώτο γύρο είχαν bye πρόκριση, και περιμένουν να μάθουν τις αντίπαλές τους στην επόμενη φάση.

The post Σλοβενία: Αποκλεισμός στους “32” για την Γραμματικοπούλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα