Αττάλεια: Προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό η Κορδολαίμη

Πέρασε στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων η Ελένη Κορδολαίμη, το οποίο διεξάγεται στην Αττάλεια της γειτονικής Τουρκίας.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Εύα Γκαργκούσα με 6-4, 6-3, σε διάστημα 97 αγωνιστικών λεπτών, και προκρίθηκε στους “32” της διοργάνωσης.

Το πρώτο set ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να κάνουν από 2 διαδοχικά break η μία στην άλλη (2-2),

ενώ το ισόπαλο σκορ παρέμεινε και μετά το 6ο game, έπειτα από εκατέρωθεν υπερασπίσεις των service τους (3-3).

Νέο break από την Κορδολαίμη, που πέρασε εκ νέου μπροστά, απάντησε άμεσα η No14 του ταμπλό, για να επαναφέρει τις ισορροπίες, όμως παροδικά, καθώς η Ελένη της έσπασε για τέταρτη φορά το service της, για να απέχει ένα βήμα από το προβάδισμα στα set (5-4).

Το οποίο και έκανε στο 10ο και τελευταίο game της πρώτης στροφής της αναμέτρησης, κρατώντας την αντίπαλό της στον πόντο (6-4).

Στο δεύτερο set, αν και η Γκαργκούσα ξεκίνησε με love game (40-0), η No2 του ταμπλό κατάφερε να πάρει ασφαλές προβάδισμα, με δύο διαδοχικά αλάνθαστα service games, αλλά και με ένα ακόμα break (3-1).

Αμφότερες με μεγάλα hold κράτησαν στα ίδια επίπεδα τη διαφορά (4-2), ενώ με break στο 7ο game η Κορδολαίμη έφτασε πλέον πολύ κοντά στη νίκη-πρόκριση (5-2).

Δεν τα παράτησε η 21χρονη Ρωσίδα, καθώς έσπασε για τέταρτη φορά το service της Ελένης (5-3), αλλά το παιχνίδι έληξε στο 9ο game, μιας και η Κορδολαίμη πραγματοποίησε το έβδομο break της στον αγώνα (6-3).

Στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, η Ελληνίδα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντάρια Σαλαμάνοβα από τη Βουλγαρία, ενώ δε θα συμμετάσχει στα διπλά της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, θα έχουμε Ελληνική εκπροσώπηση στα διπλά από τη Μάρθα Ματούλα, που θα έχει για παρτενέρ της την Ζακλίν Καμπάχ Αβάντ από τη Σουηδία, και θα αντιμετωπίσουν τις Αναστασία Σουκότιμα και Αλάνα Τουαγιέβα.

The post Αττάλεια: Προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό η Κορδολαίμη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα