Miami Open: Άνετη πρόκριση στους “8” για τον Σίνερ (vid)

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Miami Open της Φλόριντα πήρε ο Γιανίκ Σίνερ, που επικράτησε με 6-2, 6-4 του Αντρέι Ρούμπλεφ, μέσα σε 72 λεπτά παιχνιδιού, και θα παίξει με τον νικητή της αναμέτρησης Βαν Ντε Ζάντσχουλπ-Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Στο πρώτο set, ο 25χρονος Ρώσος ξεκίνησε να σερβίρει πρώτος, και το έκανε καλά στο εναρκτήριο game, κρατώντας τον Σίνερ στο μηδέν,

όμως ο Ιταλός σέρβιρε εξίσου καλά στο αμέσως επόμενο, και επανάφερε τις ισορροπίες (1-1).

Η συνέχεια του πρώτου μέρους άνηκε εξ’ ολοκλήρου στον Σίνερ, καθώς έσπασε δύο διαδοχικές φορές το service του Ρούμπλεφ, ενώ υπερασπίστηκε άψογα το δικό του, για να αυξήσει τη διαφορά (5-1).

Στο 7ο game, ο Ρούμπλεφ σέρβιρε για να μείνει στη διεκδίκηση του set, και το κατάφερε στις λεπτομέρειες, όμως έμεινε στους δύο πόντους στο 8ο και τελευταίο, και έτσι ο No11 του κόσμου έκλεισε ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα (6-2).

Στο δεύτερο μέρος, μέχρι το τρίτο game αμφότεροι σέρβιραν με ακρίβεια, και έτσι το σκορ παρέμενε ισόπαλο (3-3). Στο επόμενο ο Σίνερ πραγματοποίησε το τρίτο (συνολικά) break του στον αγώνα, ενώ ήρθε ένα βήμα πριν τη νίκη στο 8ο game (5-3).

Κρατήθηκε στο ματς ο No7 της παγκόσμιας κατάταξης, προσωρινά όμως, μιας και στο 10ο game ο Ιταλός σέρβιρε για την πρόκριση στα προημιτελικά, και το έκανε με απόλυτη επιτυχία (6-4).

Still never lost before the quarters in Miami

2021 runner-up @janniksin plays some inspired tennis en route to a straight-sets win against Rublev!#MiamiOpen pic.twitter.com/V5iTtCgANY

Tennis TV (@TennisTV) March 28, 2023

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Άνετη πρόκριση στους “8” για τον Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα