Εντυπωσιακές Οσάκα και Μπένσιτς (vids)

Ναόμι Οσάκα και Μπελίντα Μπένσιτς σφράγισαν τον μεταξύ τους ημιτελικό στο Miami Open μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε Ντάνιελ Κόλινς και Ντάρια Σαβίλ στους πρώτους προημιτελικούς της διοργάνωσης την Τρίτη.

Η Γιαπωνέζα, πρώην Νο1 και νυν Νο77 της παγκόσμιας κατάταξης, έβγαλε 13 άσους και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 6-2, 6-1 επί της Κόλινς, Νο9 του ταμπλό, παίρνοντας την πρόκριση για τον πρώτο ημιτελικό της καριέρας της στο Μαϊάμι.

“Είμαι χαρούμενη που πέρασα τόσο γρήγορα. Επικεντρώθηκα πολύ στις

επιστροφές μου. Ήταν το πρώτο μου βραδινό ματς εδώ οπότε δεν ήξερα τι συνθήκες να περιμένω. Είμαι ο τύπος της τενίστριας που παίζει καλύτερα σε συνεχόμενα παιχνίδια κι αυτό με έχει ευνοήσει πολύ” είπε η Οσάκα αμέσως μετά.

Νωρίτερα, η Μπελίντα Μπένσιτς προκρίθηκε επισης για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Μαϊάμι με εντυπωσιακή νίκη 6-1, 6-1 επί της Ντάρια Σαβίλ σε 69 λεπτά αγώνα.

Η Ελβετή, χρυσή Ολυμπονίκης του Τόκιο και Νο22 του ταμπλό, έσωσε 7/8 break points της αντιπάλου της και η ίδια πέτυχε έξι breaks, φτάνοντας με εντυπωσιακό τρόπο στη νίκη.

Είναι ο πρώτος ημιτελικός σε WTA 1000 για την Μπένσιτς μετά το Mutua Madrid Open 2019.

Την Τετάρτη θα γίνει γνωστό το δεύτερο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης στη Φλόριντα, από τις αναμετρήσεις Μπαντόσα-Πέγκουλα (20:00GR) και Κβίτοβα-Σφιόντεκ (02:00GR).

MIAMI OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Εντυπωσιακές Οσάκα και Μπένσιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα