Παγκόσμιο Κύπελλο: Τρίτη ήττα για την Εθνική στην Αττάλεια

Στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία η Εθνική Ελλάδος με αμαξίδιο, να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, από την περυσινή 11η θέση, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου «BNP Paribas World Team Cup» που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ηττήθηκε με 2-1 από τους Ιταλούς, για τις θέσεις 9-12, παρά την αποχώρηση του αντιπάλου του Λαζαρίδη, του Αντόνιο Τσίπο, και θα παίξει αύριο κόντρα στην Εσθονία για τις θέσεις 11-12, η οποία προέρχεται από την ήττα

με την Σλοβακία με 2-1.

Αν και δεν μπήκε καλά η ομάδα στους σημερινούς αγώνες καθώς ο Επαμεινώνδας Σταμάτης ηττήθηκε από τον Φραντσέσκο Φελίτσι, με 6-0, 6-0 και έκανε το 1-0 νίκες για τους «Ατζούρι».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λαζαρίδης κατάφερε εύκολα να ισοφαρίσει τις νίκες, καθώς ο αντίπαλός του Αντόνιο Τσίπο εγκατέλειψε, ενώ έχανε με 3-0 στα games.

Στο διπλό όμως οι Γιώργος Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος ηττήθηκαν με 6-0, 6-0 από τους Φραντσέσκο Φελίτσι και Έντγκαρ Αντρές Σκαλβίνι Λοτζάνο, με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη με 2-1 και να διεκδικούν αύριο, τις θέσεις 9-10.

The post Παγκόσμιο Κύπελλο: Τρίτη ήττα για την Εθνική στην Αττάλεια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα