Miami Open: Εκτός η Ραντουκάνου – πρεμιέρα στις γυναίκες

Την τελευταία στιγμή, η Έμα Ραντουκάνου απέσυρε τη συμμετοχή της από το Miami Open στο οποίο θα αγωνιζόταν με wild card των διοργανωτών, λόγω προβλήματος τραυματισμού χαμηλά στην πλάτη.

Η 21χρονη Βρετανίδα που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν λόγω επεμβάσεων στον αστράγαλο και στους δύο καρπούς, θα αντιμετώπιζε στην πρεμιέρα της Τρίτης (19/03) την Σίου Γουάνγκ όμως ο νέος τραυματισμός στην πλάτη την αφήνει εκτός

Μαϊάμι.

Η Ραντουκάνου που το 2021 έγινε η πρώτη qualifier που κατακτά το US Open, προέρχεται από την πορεία της μέχρι τον 3ο γύρο του BNP Paribas Open στο Indian Wells, όπου αποκλείστηκε από το Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Την Τρίτη θα ξεκινήσει η δράση στο γυναικείο ταμπλό του Μαϊάμι με το ντέρμπι των δύο πρώην Top10, Σιμόνα Χάλεπ και Πάολα Μπαντόσα να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η Χάλεπ, πρώην Νο1, επιστρέφει στη δράση μετά από το του US Open 2022 και την τιμωρία της λόγω ντόπινγκ, όμως η πρόσφατη δικαίωσή της από το CAS, την επαναφέρει άμεσα στο επαγγελματικό tour.

Η αναμέτρηση της Χάλεπ με την Μπαντόσα θα ξεκινήσει περίπου στις 22:00GR.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει και η αναμέτρηση της 43χρονης Βίνους Γουίλιαμς κόντρα στην Ντιάνα Σνάιντερ.

Σήμερα θα μάθει και την πρώτη της αντίπαλο στη διοργάνωση η Μαρία Σάκκαρη που θα προκύψει από τον αγώνα Μπλίνκοβα-Γουάν που θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Court 7 (17:00GR).

MEN’S MIAMI OPEN DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Εκτός η Ραντουκάνου – πρεμιέρα στις γυναίκες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα