Ασλανισβίλι: “Στόχος μου να αγωνιστώ σε Grand Slam”

Το περασμένο Σάββατο η Άρτεμις Ασλανισβίλι κατέκτησε τον μεγαλύτερο τίτλο στη μέχρι τώρα πορεία της, κερδίζοντας το 100άρι τουρνουά ITF Juniors στη Λεμεσό, στον δεύτερο τελικό της σε J100 μετά από εκείνο στην Κωνσταντινούπλη (Soul Cup) τον περασμένο Ιανουάριο. 

Η 17χρονη παίκτρια του Κωνσταντίνου Βουρούκου, η οποία τον ερχόμενο Αύγουστο θα πάει στο αμερικανικό κολέγιο του Clemson, μίλησε στο Tennis24 τόσο για τον τίτλο της, όσο και για τους στόχους της.

“Θεωρώ ότι βρίσκομαι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο τενιστικά αυτή

τη στιγμή.”, είπε η Ασλανισβίλι μετά από την κατάκτηση του τίτλου στη Λεμεσό, τόσο στο μονό όσο και στο διπλό. “Στόχος πλέον είναι να αγωνίζομαι σε ακόμα πιο δυνατά τουρνουά όπως J200, J300 και J500 με απώτερο στόχο τη συμμετοχή σε Grand Slam, αλλά και να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.”

H Ελληνίδα τενίστρια εκτός από το μονό, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στο διπλό, κάτι που επιβεβαίωσε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό όπου κατέκτησε τον τίτλο μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. 

“Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω το μονό και το διπλό. Θεωρώ ότι είναι παιχνίδια διαφορετικής τακτικής. Ωστόσο, βοηθάει πού στην καλύτερη αντίληψη του γηπέδου και το κυριότερο σε μαθαίνει να συνεργάζεσαι με τον συμπαίκτη σου ώστε να πετύχετε έναν κοινό σκοπό που είναι η κατάκτηση της νίκης.”

The post Ασλανισβίλι: “Στόχος μου να αγωνιστώ σε Grand Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα