Miami Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά (draw)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ και Λουτσιάνο Ναρντέρι στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Miami Open όπου θα αγωνιστεί για 6η φορά στην καριέρα του. 

Ο Καναδός και Νο126 του κόσμου, ο οποίος επέστρεψε φέτος στην ενεργό δράση μετά από τον τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Ιούλιο στο Wimbledon, μετράει 2 μόλις νίκες τη φετινή σεζόν (2-7), ενώ στο πρόσφατο Indian Wells αποκλείστηκε στον 2ο γύρο από τον

Λορέντζο Μουζέτι στα 3 sets. 

Από την άλλη ο Ιταλός Νταρντέρι (Νο75) έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του, κατακτώντας μάλιστα και τον πρώτο του ATP τίτλο στο 250άρι τουρνουά στην Κόρδοβα (Φεβρουάριο), ενώ είχε φτάσει στα προημιτελικά του Σαντιάγκο στη Χιλή πριν από μερικές εβδομάδες. 

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς περάσει στον 3ο γύρο, θα βρει μπροστά του είτε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, είτε έναν εκ των Αρθούρ Φις και Ματέο Αρνάλντι, ο οποίος στο τουρνουά του Ακαπούλκο είχε κάνει τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, κερδίζοντας τον Τέιλορ Φριτς στη φάση των “32”. 

Υποψήφιος αντίπαλος στη φάση των “16” είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ, ενώ αν ο Τσιτσιπάς φτάσει στα προημιτελικά τότε είναι πολύ πιθανό να πέσει πάνω στον κάτοχο του τίτλου, Γιάνικ Σίνερ. Στα ημιτελικά θα περιμένει λογικά ο περσινός φιναλίστ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ το μεγάλο φαβορί για αντίπαλος στον τελικό είναι ο Κάρλος Αλκαράθ. 

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά

1R: Bye2R: Σαποβάλοφ/Νταρντέρι3R: Μπούμπλικ/Φις/Αρνάλντι4R: ΡούμπλεφQF: ΣίνερSF: ΜεντβέντεφF: Αλκαράθ

Όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miami Open

How the #MiamiOpen quarter-finals could line-up… pic.twitter.com/U18RTSr43p

Tennis TV (@TennisTV) March 18, 2024

ATP1000 Miami main singles draw pic.twitter.com/TYNYWcTgQ4

— Michal Samulski (@MichalSamulski) March 18, 2024

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Η κλήρωση του Τσιτσιπά (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα