Προπονήθηκε με τον Ίμερ ο Τσιτσιπάς στο Μαϊάμι (vids)

Στο Μαϊάμι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προπονείται εντατικά ενόψει της συμμετοχής του στο δεύτερο διαδοχικό 1000άρι της σεζόν στις ΗΠΑ. Μετά την παρουσία του στην Καλιφόρνια για το Indian Wells, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει στρέψει την προσοχή του στο Miami Open, με στόχο φυσικά μια καλή πορεία.

Στο πρώτο 1000άρι της Αμερικής ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στον τέταρτο γύρο, μιας

και ηττήθηκε καθαρά από τον Γίρι Λεχέτσκα με με 6-2, 6-4 μετά από 77 λεπτά. Νωρίτερα είχε πετύχει 2 καλές νίκες επί των Λούκας Πούγι και Φρανσίς Τιάφο, δίχως να χάσει set, δείχνοντας να βρίσκει εκ νέου καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Προς το παρόν δεν έχει προκύψει το πιθανό μονοπάτι του στη διοργάνωση του Μαϊάμι, αλλά ο No11 του κόσμου συνεχίζει την εντατική δουλειά, για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του. Σήμερα προπονήθηκε, μάλιστα, μαζί με τον 27χρονο Σουηδό, Ελίας Ίμερ, με τον οποίο μοιράστηκε το κορτ και αντάλλαξαν χτυπήματα.

Θυμίζουμε πως στο επόμενο τουρνουά ο Στέφανος έχει να καλύψει 90 βαθμούς. Πέρυσι έφτασε ως τον τρίτο γύρο, και αν φέτος κάνει καλύτερη πορεία μπορεί και να θέσει τις βάσεις για την επιστροφή του στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης. Βέβαια, σ’ αυτό δε βοηθά το γεγονός πως ο Άλεξ Ντε Μινόρ δεν υπερασπίζεται βαθμούς, αλλά δεν είναι μεγάλη η διαφορά τους στα ATP Rankings.

Practice with Elias Ymer pic.twitter.com/nRDVUPvxWn

— Sunny (@SUNNY8X) March 18, 2024

The post Προπονήθηκε με τον Ίμερ ο Τσιτσιπάς στο Μαϊάμι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα