Madrid Open: Ο Σίνερ έσωσε 3 MP και προκρίθηκε (vids)

16:33 2/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Η συνήθεια γίνεται…λατρεία για τον Γιάνικ Σίνερ με τον Ιταλό να σώζει 3 match-points, στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη απέναντι στον Τόμι Πολ και με 6-7(4), 7-6(4), 6-3 κατάφερε να περάσει στον 2ο γύρο του τουρνουά. 

Jannik Houdini strikes again @janniksin saves THREE match points to defeat Tommy Paul in Madrid, 6-7 7-6 6-3. #MMOPEN pic.twitter.com/gmY3lc8g7G

Tennis

TV (@TennisTV) May 2, 2022

Μια κατάσταση στη οποία ο Νο12 του κόσμου είχε βρεθεί δύο φορές στο Miami Open, κόντρα στους Εμίλ Ρουσουσβόρι και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, σβήνοντας 3 και 5 match points αντίστοιχα. 

Μετά από ένα…τρελό παιχνίδι, ειδικά στα πρώτα 2 sets, o Ιταλός προηγήθηκε με 5-2 στο 1ο set, με τον Πολ όχι μόνο να επιστρέφει, αλλά να φτάνει και στην ανατροπή επικρατώντας στο tie-break. 

Στο 2ο set οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Αμερικανό να προηγείται με 5-2, αλλά τον Σίνερ να οδηγεί το set στο tie-break, έχοντας σβήσει νωρίτερα 3 match-points! Το “κλειδί” φυσικά ήταν το 9ο game με τον Πολ να σερβίρει για τη νίκη. 

Ο Αμερικανός απώλεσε το πρώτο match-point, ωστόσο είχε μια ακόμη ευκαιρία αμέσως μετά παίρνοντας το πλεονέκτημα. Εκεί όμως ο Σίνερ με τρεις σερί κεραυνούς με μέση ταχύτητα 165χλμ./ώρα όχι μόνο έσβησε το match-point άλλα έφτασε και σε break μειώνοντας σε 5-4.

Dropping the HAMMER @janniksin swinging from the shoulder to stay alive in Madrid!#MMOPEN pic.twitter.com/v3hd9CAxYC

Tennis TV (@TennisTV) May 2, 2022

Μετά από 16 λεπτά από το τελευταίο match-point ο Πολ απείλησε και πάλι τον Σίνερ, με τον Ιταλό αυτή τη φορά να σβήνει πιο εύκολα στο 3ο match-point ισοφαρίζοντας σε 6-6 και πηγαίνοντας το set στο tie-break το οποίο και κατέκτησε ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο decider ο Σίνερ χρειάστηκε ένα break (3-1) κι ένα εύκολο hold στη συνέχεια για να προηγηθεί με 4-1 και κρατώντας σχετικά εύκολα το service του έφτασε στη δύσκολη πρόκριση για τον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ημιφναλίστ της Βαρκελώνης, Αλεξάντερ ντε Μινόρ, ο οποίος επικράτησε νωρίτερα του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ με 7-6(2), 1-6, 6-3.

MUTUA MADRID OPEN DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Ο Σίνερ έσωσε 3 MP και προκρίθηκε (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα