Madrid Open: Ξεχωρίζει το Μάρει-Τιμ

10:13 2/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Δεύτερη ημέρα στο Caja Magica και τα πρώτα ντέρμπι αρχίζουν να ξεπροβάλλουν στο Mutua Madrid Open στην Ισπανία.

Το βράδυ της Δευτέρας (21:00GR) θα διεξαχθεί το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας για τον 1ο γύρο του Μαδριλένικου Masters ανάμεσα στους δύο πρώην Top3, Άντι Μάρει και Ντομινίκ Τιμ που αμφότεροι προσπαθούν να επιστρέψουν μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Σε πιο άσχημη κατάσταση είναι ο 28χρονος Αυστριακός ο οποίος συμπληρώνει ένα χρόνο χωρίς νίκη στο ATP Tour,

έχοντας τρεις ήττες φέτος σε ισάριθμα τουρνουά που έχει αγωνιστεί κι άλλες τέσσερις στην προηγούμενη χρονιά, πριν πάρει την απόφαση να αντιμετωπίσει συντηρητικά το πρόβλημα στον αγώνα και απουσιάσει από το δεύτερο μισό του 2021.

Αυτή θα είναι η 5η αναμέτρηση των δύο ανδρών στο tour, με το σκορ να είναι ισόπαλο 2-2 και τον Τιμ να έχει κερδίσει τη μια και μοναδική φορά που βρέθηκαν στο χώμα, στη Βαρκελώνη το 2017.

Ο Μάρει προέρχεται από το ρεκόρ του 2-2 στα δύο πρώτα Masters της σεζόν και δέχθηκε την wild card των Ισπανών παρ’ότι είχε ανακοινώσει ότι δεν θα παίξει στη χωμάτινη περίοδο.

Ο νικητής διασταυρώνεται στο 2ο γύρο με τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Σαποβάλοφ-Ουμπερ που αγωνίζονται λίγο νωρίτερα (19:00GR).

Τον αντίπαλό του θα μάθει σήμερα ο Τσιτσιπάς περιμένοντας έναν εκ των Χατσάνοφ-Πουίγ (20:30GR) στη φάση των “32” με τον Έλληνα πρωταθλητή να προέρχεται από την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στο Μόντε Κάρλο και την ήττα από τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Barcelona Open.

MUTUA MADRID OPEN DRAW l DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Ξεχωρίζει το Μάρει-Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Madrid Open, Ξεχωρίζει, Μάρει-Τιμ,Madrid Open, xechorizei, marei-tim