Το σήκωσε ο Μπάεζ στο Εστορίλ (vids)

20:05 1/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Στον 2ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του, ο Σεμπάστιαν Μπάεζ αναδείχθηκε για 1η φορά πρωταθλητής, κερδίζοντας στον τελικό του Estoril Open τον 24χρονο Αμερικανό, Φράνσις Τιάφο.

Ο 21χρονος, πρώην Νο1 στα Juniors και νυν Νο59 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την εβδομάδα του στην Πορτογαλία, καθώς στέφθηκε νικητής στο 250άρι τουρνουά του Εστορίλ.

Λίγες εβδομάδες μετά την ήττα του στον τελικό του 250αριού τουρνουά στο Σαντιάγκο της Χιλής, ο Μπάεζ επέστρεψε σε ΑΤΡ τελικούς και αυτή τη φορά ήταν εξαιρετικός. Μην

αφήνοντας πολλά περιθώρια στον Τιάφο, επικράτησε 6-3, 6-2 μετά από 75 λεπτά αγώνα και έφτασε στον 1ο τίτλο της καριέρας του, στην αγαπημένη του επιφάνεια.

A moment to REMEMBER

The moment @sebaabaez7 captured his first ATP title! pic.twitter.com/U6QvhFPj3d

Tennis TV (@TennisTV) May 1, 2022

Ο βραχύσωμος Αργεντινός κέρδισε κατά σειρά τους Σόουζα, Τσίλιτς, Γκασκέ, Ράμος και Τιάφο, δείχνοντας πως στο χώμα είναι απειλή για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Από την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα, θα κερδίσει 19 θέσεις στον πίνακα της ΑΤΡ και θα αναρριχηθεί στο Νο40, το οποίο θα είναι το νέο ρεκόρ καριέρας του. Career high θα πανηγυρίσει και ο Τιάφο, που με την πορεία του μέχρι τον τελικό του Εστορίλ, θα ανέβει στο Νο25 του κόσμου.

Αυτός, ήταν o 2ος χαμένος τελικός του Αμερικανού στο Estoril Open, μιας και είχε χάσει εκεί και το 2018. Συνολικά, ήταν ο 3ος χαμένος ΑΤΡ τελικός του Τιάφο, στην 4η του προσπάθεια.

“Why not me? And why not you man?” @sebaabaez7 full of praise for Tiafoe’s incredible week in Estoril!@EstorilOpen pic.twitter.com/P0cpEbaUF2

Tennis TV (@TennisTV) May 1, 2022

ATP 250 ESTORIL OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Το σήκωσε ο Μπάεζ στο Εστορίλ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα