Madrid Open: Έκανε περίπατο στο ντέρμπι η Χάλεπ (vids)

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (30/4) στη Μαδρίτη η Σιμόνα Χάλεπ, κερδίζοντας την “γηπεδούχο” και Νο2 τενίστρια στον κόσμο, Πάουλα Μπαντόσα.

Σπουδαία εμφάνιση από την πολύπειρη Ρουμάνα, που έχασε μόλις τέσσερα games από την Ισπανίδα αντίπαλό της και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες του Madrid Open, όπου θα συναντήσει μια εκ των Κόκο Γκοφ και Γιούλια Πουτίντσεβα.

Η Χάλεπ

επικράτησε της Μπαντόσα με 6-3, 6-1 μετά από 74 λεπτά αγώνα και έδειξε πως με τον Πατρίκ Μουράτογλου στο πλευρό της, πνέει νέος αέρας στο παιχνίδι και την ψυχολογία της.

Είναι το πρώτο τουρνουά που ο έμπειρος Γάλλος προπονητής είναι στο box της Ρουμάνας και η νίκη κόντρα στην Μπαντόσα, ήταν η πρώτη μεγάλη της Χάλεπ μετά την έναρξη συνεργασίας με τον Μουράτογλου.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ξεχώρισαν οι νίκες των Μπελίντα Μπέντσιτς και Ονς Ζαμπέρ, οι οποίες “σφράγισαν” το μεταξύ τους ραντεβού στον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open.

Αρχικά, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο κέρδισε την Τσέχα, Καρολίνα Μούτσοβα (Νο67), με 6-3, 4-6, 7-5. Λίγη ώρα αργότερα, η Νο8 του ταμπλό, Ζαμπέρ, απέκλεισε την Ρωσίδα, Βαρβάρα Γκράτσεβα (Νο73) με 7-5, 0-6, 6-4.

WTA 1000 MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Madrid Open: Έκανε περίπατο στο ντέρμπι η Χάλεπ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα