“Βλέπει” κατευθείαν γρασίδι ο Μπερετίνι

Ο No6 στον κόσμο Ματέο Μπερετίνι έχει μείνει εκτός δράσης από το Indian Wells τον Μάρτιο και όπως δήλωσε βλέπει πολύ αμφίβολη τη συμμετοχή του στο φετινό Roland Garros. Ο Ιταλός έκανε γνωστή την απουσία του από τα γήπεδα πριν περίπου έναν μήνα όταν και δήλωσε πως θα υποβληθεί σε ένα μικρό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

Λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε πως θα έμενε εκτός από όλα τα Masters 1000 στο χώμα,

κάνοντας τη συμμετοχή του στο χωμάτινο Grand Slam ακόμη πιο χλωμή.

Ο Ματέο μίλησε στο Eurosport Italia και αποκάλυψε πως πιθανότατα θα ξαναπαίξει κατευθείαν στην grass season που ξεκινάει αμέσως μετά το RG:

“Δεν θέλω να βιαστώ, θα πάω στο Παρίσι μόνο εάν είμαι σε θέση να πάω στο 100% μου. Αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο όχι παρά ναι, σε αυτήν την περίπτωση θα πάω απευθείας στα τουρνουά στο γρασίδι.

Θα είναι μια διαφορετική σεζόν στο χόρτο, γιατί δεν θα φτάσω εκεί με πολλούς αγώνες. Πνευματικά, αυτή η παύση ήταν δύσκολη και η μέρα που ανακοίνωσα επίσημα ότι δεν θα παίξω στη Ρώμη ήταν τρομερή.

Αλλά θα μετατρέψω αυτές τις αρνητικές ενέργειες σε ανταγωνιστικό πάθος όταν επιστρέψω, πάντα επέστρεφα πιο δυνατός μετά από τραυματισμούς. Αν όλα πάνε καλά, θα ήθελα να έχω ένα επιτυχημένο αμερικανικό καλοκαίρι στα Masters 1000 στον Καναδά και στο Σινσινάτι και μετά να βάλω στόχο για το US Open. Και δεν ξεχνάω το Davis Cup. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον τίτλο”

Δανάη Μασκαλέρη

The post “Βλέπει” κατευθείαν γρασίδι ο Μπερετίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα