Αλκαράθ: “Δεν θεωρώ τον εαυτό μου διάσημο”

Ο Κάρλος Αλκαράθ έδωσε μια νέα συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση, όπου μίλησε για τη φήμη του που διαρκώς μεγαλώνει, για το πως η ομάδα του τον βοήθησε να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα, αλλά και για τους γονείς του.

“Χειρίζομαι την αναγνωρισιμότητα αρκετά καλά. Λέω σε όλους ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου διάσημο. Όταν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, τότε το παίρνω χαμπάρι.

Η ομάδα είναι πάντα εκεί για να μου αναλύσει τα άσχημα πράγματα που κάνω σε έναν αγώνα και παρόλο που αυτό με απογοητεύει, είναι

καλύτερο για μένα. Στην αρχή ο Χουάν Κάρλος (προπονητής του) ήταν ήταν σκληρός. Ήμουν πολύ δύσκολος. Ο Χουάν Κάρλος πέρασε δύσκολα, γιατί ήμουν πραγματικά αποδιοργανωμένος. Και εξακολουθώ να είμαι, απλά λίγο λιγότερο! Δεν έλεγχα καλά τα συναισθήματά μου και δεν είχα το μυαλό μου συγκεντρωμένο.

Φυσικά, οι γονείς μου αναλαμβάνουν τα οικονομικά. Για να αγοράσω μπαστούνια γκολφ, που μου αρέσουν, δεν τους ζητάω άδεια, αλλά το κάνω για ένα καλό αυτοκίνητο. Το παλεύω ακόμα. Ο πατέρας μου είναι πιο σκληρός, η μητέρα μου λιγότερο, οπότε για να βγω έξω και τέτοια πράγματα το λέω στη μητέρα μου.

Δεν χρειάζεται να επιστρέψω κάποια στιγμή ακριβώς, αλλά πάντα λένε «Μην αργείς». Όσο και να προσπαθώ να μην κάνω θόρυβο όταν γυρίζω σπίτι, τους ξυπνάω πάντα και με πιάνουν.”

Ο Κάρλος Αλκαράθ θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στη Μαδρίτη κόντρα στον Φονίνι ή τον Μπασιλασβίλι.

ATP MASTERS 1000 MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Αλκαράθ: “Δεν θεωρώ τον εαυτό μου διάσημο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα