Libema Open: Με το δεξί ο Μεντβέντεφ (vids)

21:01 9/6/2022 - Πηγή: Tennis24

O No2 του κόσμου Ντανίλ Μεντβέντεφ είχε μια αρκετά δύσκολη πρεμιέρα στο Libema Open του ‘s-Hertogenbosch, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον έμπειρο Ζιλ Σιμόν (Νο134) με 7-5, 6-4 και την πρόκριση στον προημιτελικό.

Ο Γάλλος που έπαιζε το 2ο χρονικά ματς του για τη σημερινή ημέρα (λόγω της χθεσινής διακοπής) ξεκίνησε εξαιρετικά και πιέζοντας τον αντίπαλό του πήρε το break για να προηγηθεί με 1-3 στο εναρκτήριο set.

Absolutely everywhere @GillesSimon84 is on fire

at the start of his match against Medvedev!#LibemaOpen pic.twitter.com/Y4fRHvEkGE

Tennis TV (@TennisTV) June 9, 2022

Ο Μεντβέντεφ δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει ρυθμό απέναντι στο εξαιρετικό service του Σιμόν, όμως κατάφερε να σβήσει 2 set points του Γάλλου στο 3-5 και λίγο αργότερα να ισοφαρίσει σε 5-5. Το πολυπόθητο break ήρθε για τον Ρώσο στο αμέσως επόμενο game το οποίο εκμεταλλεύτηκε απόλυτα για να κλείσει το 1ο set υπέρ του.

Holding firm @DaniilMedwed comes back from a break down to take the first set 7-5 against Simon!#LibemaOpen pic.twitter.com/ivgyIoMP8P

Tennis TV (@TennisTV) June 9, 2022

Στο 2ο κομμάτι του παιχνιδιού ο Νο2 στον κόσμο ήταν πιο σταθερός και έφτασε άνετα στο 3-1, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Ο Σιμόν προσπάθησε σε εκείνο το σημείο να πιέσει, αλλά ο Μεντβέντεφ είχε τις λύσεις σερβίροντας πολύ αποτελεσματικά για να σβήσει 2 break points του Γάλλου. Η συνέχεια ήταν η ίδια και ο Ρώσος σφράγισε τη νίκη στο service του.

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Ίλια Ιβάνσκα (Νο49) για μια θέση στον ημιτελικό του Libema Open αύριο (10/6).

Στα άλλα ματς της ημέρας ο Νο9 Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ κέρδισε δύσκολα τον Τάλον Γκρίκσπουρ (Νο56) με 7-6(2), 7-6(5), ενώ ο Αντριάν Μαναρινό (Νο70) έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Άλεξ ΝτεΜινόρ με 6-2, 6-3.

LIBEMA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δανάη Μασκαλέρη

The post Libema Open: Με το δεξί ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα