Στουτγκάρδη: Κέρδισε ο Μάρεϊ και περιμένει Τσιτσιπά (vids)

16:57 9/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Άντι Μάρεϊ έπαιξε ένα καλό ματς και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 6-3, 7-6(4) για να προκριθεί στον προημιτελικό του Boss Open στην Στουτγκάρδη. Ο Βρετανός συνέχισε τη θετική πορεία του φέτος στο γρασίδι ενώ πιθανός αντίπαλός του στον επόμενο γύρο είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν αρκετά καλά, με τον Μάρεϊ να παίζει περισσότερο επιθετικά τόσο από τη θέση του service όσο και στα ράλι. Ο Μπούμπλικ μπορεί να έσβησε το 1ο break point που

δέχθηκε, αλλά λίγη ώρα αργότερα ο πρώην Νο1 του κόσμου βρήκε το καθοριστικό break για να κλείσει το 1ο set, παραχωρώντας μόλις 2 πόντους πίσω από το 1ο του service.

Never change, Alexander! #BOSSOPEN @theweissenhof pic.twitter.com/qmIAfMd3Eg

Tennis TV (@TennisTV) June 9, 2022

O Μάρεϊ πήρε ένα γρήγορο προβάδισμα με break και 2-1 στο 2ο set, όμως σε εκείνο το σημείο ο αντίπαλός του ξεκίνησε την αντεπίθεση κερδίζοντας 4 συνεχόμενα games. Ο Μπούμπλικ έφτασε μέχρι το set point σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις στο 2-5 και στο 4-5, όμως ο Βρετανός παρέμεινε ψύχραιμος και οδήγησε το set στο tie break. Εκεί ο Μάρεϊ δεν άφησε πολλά περιθώρια στο Νο42 του κόσμου, όντας πιο ήρεμος και ουσιαστικός και λίγη ώρα αργότερα έφυγε νικητής από το Κεντρικό Κορτ.

Ο Άντι Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Στέφανο Τσιτσιπά ή Στεφάν Στρίκερ στον προημιτελικό του Boss Open.

ATP BOSS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Στουτγκάρδη: Κέρδισε ο Μάρεϊ και περιμένει Τσιτσιπά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στουτγκάρδη, Κέρδισε, Μάρεϊ, Τσιτσιπά,stoutgkardi, kerdise, marei, tsitsipa