Ρούνε: “Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Μεντβέντεφ”

Στα 19 του χρόνια ο Χόλγκερ Ρούνε συνεχίζει να βελτιώνει την παράδοσή του απέναντι σε παίκτες του Top-10. Ο Δανός νίκησε 6-3 6-4 τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο Masters του Μόντε Κάρλο παίρνοντας για δεύτερη φορά την πρόκριση για ημιτελικά τουρνουά ATP Masters 1000.

“Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Μεντβέντεφ. Για την ακρίβεια ήταν η πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα σε ένα πραγματικό ματς αλλά έχουμε προπονηθεί μαζί πολλές φορές. Τον σέβομαι πολύ για τα όσα έχει

κάνει. Την περασμένη εβδομάδα δεν ήταν εύκολο να τον σταματήσω αλλά είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα”.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο νικητής που θα προκύψει από την αναμέτρηση του Λορέντσο Μουζέτι με τον Γιάνικ Σίνερ. “Θα είναι ένα σπουδαίο ματς όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Δύο νεαροί κι ανερχόμενοι παίκτες αν και για την ακρίβεια είναι ήδη μεταξύ των κορυφαίων. Ο Λορέντσο πήρε σπουδαία νίκη χθες και ο Σίνερ είναι επίσης σε καλή κατάσταση οπότε θα είναι ένα σκληρό ματς”.

Στις δηλώσεις του ο Ρούνε στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι κατάφερε να εξουδετερώσει ένα από τα μεγάλα όπλα του Ρώσου που δεν είναι άλλο από το service του. “Το θέμα ήταν να μείνω στην στιγμή. Το service του είναι τεράστιο, μπορεί να βρει τον κάθε στόχο και το κάνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια θα έλεγα. Μπορεί να σηκώσει τη μπάλα και να χτυπήσει με όλη του δύναμη. Όταν είναι μέσα και στη γραμμή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, απλά οφείλεις να το αποδεχθείς και να προσπαθείς να εντοπίσεις την κάθε ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις”.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Ρούνε: “Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Μεντβέντεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα