Laver Cup: Ο Κύργιος επιστρέφει στην Team World (vid)

Μετά την περσινή του απουσία στο Λονδίνο, όπου η Team World κατέκτησε για 1ο φορά το Laver Cup μετά από τέσσερις σερί ήττες από την Team Europe, ο Νικ Κύργιος επιστρέφει στην ομάδα του Τζον ΜακΕνρό, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. 

Ο Κύργιος είναι ο 4ος παίκτης που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του, μετά από τους Φελίξ Οζέρ

Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο με τους οποίους θα ενσωματωθεί στη φετινή έκδοση του τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στο Βανκούβερ του Καναδά. 

Αυτή θα είναι η 5η συμμετοχή του Κύργιου στην Team World καθώς είχε αγωνιστεί το 2017 (Πράγα), το 2018 (Σικάγο), το 2019 (Γενεύη) και το 2021 (Βοστώνη). 

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της Team World. Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, το ότι ένα παιδί από την Καμπέρα εκπροσωπεί ολόκληρο τον κόσμο είναι πολύ ξεχωριστό και είμαι έτοιμος για τη μάχη”, ανέφερε ο Κύργιος.

“Ο Νικ είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά στο Tour. Είδαμε πέρσι στο Wimbledon σε τι επίπεδο μπορεί να φτάσει το τένις του και όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά στο court. Φέρνει μεγάλη ενέργεια και πάθος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον έχω ξανά στην ομάδα στο Βανκούβερ”, είπε ο ΜαΚενρο. 

Nick Kyrgios will join Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, and Frances Tiafoe as Team World seeks a second Laver Cup title at Rogers Arena in Vancouver from September 22-24, 2023. pic.twitter.com/t0NAZYOkoC

Laver Cup (@LaverCup) April 24, 2023

Συνολικά 6 παίκτες έχουν ανακοινωθεί ήδη από τις δύο ομάδες, καθώς εκτός από τους τέσσερις της Team World έχουν ανακοινωθεί και δύο από την Ευρώπη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Αντρέι Ρούμπλεφ. 

Το φετινό Laver Cup θα διεξαχθεί το διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου.

The post Laver Cup: Ο Κύργιος επιστρέφει στην Team World (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Laver Cup, Κύργιος, Team World,Laver Cup, kyrgios, Team World