Laver Cup: Χωρίς Φέντερερ και Ναδάλ;

16:21 7/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Οι δηλώσεις του Ράφα Ναδάλ, αλλά και γερμανικά δημοσιεύματα θέτουν υπό αμφισβήτηση τη συμμετοχή του Ισπανού και του Ελβετού στο Laver Cup του Λονδίνου.

Με 17 ημέρες να απομένουν για το ιστορικό Laver Cup, καθώς για πρώτη φορά θα συναντηθούν και οι τέσσερις “μεγάλοι”, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφα Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ και Άντι Μάρεϊ, ωστόσο οι Fedal είναι πολύ πιθανό να μη βρεθούν στην αναμέτρηση της ομάδας της Ευρώπης

κόντρα στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου. 

Ο 36χρονος Ισπανός με τις δηλώσεις που έκανε μετά από τον αποκλεισμό του στον 4ο γύρου του US Open από τον Φράνσις Τιάφο, παραδέχθηκε ότι ίσως περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αγωνιστεί ξανά. 

“Πρέπει να επιστρέψω πίσω (Ισπανία) να φτιάξω τα πράγματα και από εκεί και πέρα όταν είμαι έτοιμος ψυχικά θα αγωνιστώ ξανά.”, δήλωσε. 

Από την πλευρά του ο Αμερικανός και πρώην Νο1 του κόσμου, Τζιμ Κούριερ σχολίασε τις δηλώσεις του Ναδάλ, κατανοώντας τις δηλώσεις του Ισπανού: “Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε”, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Αμερικανός.

“Γνωρίζουμε ότι η σύζυγός του περιμένει το πρώτο τους παιδί, οπότε σίγουρα το έχει στο μυαλό του και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι δεν είναι τόσο ομαλή, επομένως έχουμε σταυρώσει τα δάχτυλα για να πάνε όλα καλά. Επίσης ξέρουμε ότι έχει κάποια σωματικά προβλήματα και θέλει χρόνο για να ξεκουραστεί.”

“Φυσικά ανυπομονούμε να τον δούμε στο Λονδίνο καθώς ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία να τους δούμε όλους μαζί ενώ είναι ακόμα όλοι ενεργοί παίκτες.”

Ωστόσο, εκτός από τον Ναδάλ, φήμες από τη Γερμανία θέλουν τον Ελβετό να είναι εξαιρετικά αμφίβολος από το Laver Cup. “Ο 41χρονος θέλει να κάνει την επιστροφή του στο Laver Cup, ωστόσο η προετοιμασία του για την επιστροφή δεν πάει σύμφωνα με τα πλάνα του.”

Θυμίζουμε ότι ο Ελβετός είχε πλάνο να αγωνιστεί στο Laver Cup (23-25/9), ενώ τον ερχόμενο Οκτώβριο αναμένεται να παίξει στο τουρνουά της Βασιλείας.

The post Laver Cup: Χωρίς Φέντερερ και Ναδάλ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα