Ολυμπιακός: Παίζουν Φορτούνης, Λάιτνερ και Κούτρης

Μπορεί ο Ολυμπιακός και φυσικά ο Κάρλος Κορμπεράν να βρίσκονται στην Γαλλία για το αυριανό πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ναντ, όμως στου Ρέντη έχουν δοθεί ακριβείς οδηγίες για το τί θα κάνουν όσοι έμειναν πίσω.

Κώστας Φορτούνης, Λεάντρο Κούτρης, Λάιτνερ, Αγκιμπού Καμάρα, Λαλά και Γιάννης Μασούρας, είναι μερικοί απ’ αυτούς που δεν είναι στην Γαλλία

και σύντομα μερικοί απ’ αυτούς να μην είναι καν στην ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε να συμφωνηθεί φιλικό παιχνίδι στο οποίο θα παίξουν ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να μείνουν σε ρυθμό ή να τον βρουν. Όπως ο Φορτούνης. Έτσι λοιπόν οι παίκτες όπως αυτοί που προαναφέραμε θα αγωνιστούν το απόγευμα στο φιλικό, κάτι όμως που δεν αλλάζει το πλάνο εύρεσης ομάδας ώστε να φύγουν.

Για παράδειγμα ο Λαλά μπορεί να κάνει έντονο ατομικό πρόγραμμα ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αναμένεται όμως να πάρει χρόνο στο φιλικό, ενώ το να βρεθεί πλέον ομάδα στην οποία θα δοθεί μοιάζει δύσκολο. Υπάρχει και ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται και ψάχνει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, θα παίξει στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Το ίδιο και ο Αγκιμπού, ο οποίος θα παίξει αλλά πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσει τον Ζιγκερνάγκελ στην Σταντάρ Λιέγης.

Keywords
Τυχαία Θέματα