Κύργιος: “Μόνο τα Grand Slams έχουν σημασία”

11:55 7/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Νικ Κύργιος εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από τον Κάρεν Χατσάνοφ για τον 4ο γύρο του US Open

Ο 27χρονος Αυστραλός, αφού αρχικά εξήρε το παιχνίδι του Ρώσου στη συνέχεια μίλησε για απογοήτευση, αλλά και για το ότι τα Grand Slams είναι τα μοναδικά τουρνουά που έχουν σημασία. 

“Είμαι προφανώς απογοητευμένος.”, δήλωσε ο Κύργιος. “Όλα τα εύσημα στον Κάρεν. Είναι μαχητής. Νομίζω ότι σήμερα σέρβιρε εξαιρετικά. Ειλικρινά ίσως ήταν

και ο καλύτερος σέρβερ που αντιμετώπισα σε αυτό το τουρνουά βάσει του τρόπου που σέρβιρε στα σημεία που του άσκησα πίεση. Εγώ από την πλευρά μου θεωρώ ότι έχω αποτύχει σε αυτό το τουρνουά. Αυτή την αίσθηση έχω.”

Ο Κύργιος μετράει 26 νίκες από το Wimbledon και μετά, περισσότερες από τον καθέναν, ωστόσο δεν είναι σίγουρο στο ποια θα είναι τα μελλοντικά σχέδια με τον Αυστραλό να τονίζει ότι τα τουρνουά της ATP που λαμβάνουν χώρα καθ’ ‘όλη τη διάρκεια του τουρνουά είναι “χάσιμο χρόνου.”

“Δεν με ενδιαφέρει κανένα άλλο τουρνουά Τώρα που είχα επιτυχία σε ένα Grand Slam, είναι σαν τα άλλα τουρνουά να μην έχουν μεγάλη σημασία. Βελτιώνεσαι, οπισθοδρομείς, αλλά σε ένα Grand Slam δεν έχει σημασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να νικήσεις ή να χάσεις. Ο κόσμος δεν νοιάζεται που έπαιξες καλύτερα, ότι έχασες 6-4 στο 5ο σετ ή ότι έπαιξες έναν από τους καλύτερους αγώνες του τουρνουά.”

“Εχασες… Αυτό θυμάται ο κόσμος στα Grand Slams. Νομίζω ότι σχεδόν κάθε άλλο τουρνουά μέσα στη χρονιά είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να παίζουμε μόνο Grand Slam, γι’ αυτό μας θυμούνται.”

“Νιώθω άσχημα, αισθάνομαι ότι έχω απογοητεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Λογικά θα αγωνιστώ στο Τόκιο τον επόμενο μήνα, αλλά θεωρώ ότι αυτά τα τέσσερα Grand Slam θα έχουν σημασία.”

The post Κύργιος: “Μόνο τα Grand Slams έχουν σημασία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύργιος, “Μόνο, Grand Slam,kyrgios, “mono, Grand Slam