US Open: Με ματσάρα ολοκληρώνονται τα προημιτελικά

13:26 7/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Με το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ με τον Γιάνικ Σίνερ θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της Τετάρτης (7/9), μια αναμέτρηση η οποία αναμένεται να τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα. Για τον 19χρονο Ισπανό είναι μια τεράστια ευκαιρία για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, αλλά και Νο1 του κόσμου. Αυτό θα συμβεί αν περάσει στον τελικό (και δεν περάσει ο Ρουντ) ή αν κατακτήσει τον τίτλο. 

Το κίνητρο είναι μεγάλο και για τον Ιταλό, όχι για το Νο1, αλλά για να κάνει το βήμα παραπάνω έτσι ώστε να βρεθεί σε ημιτελική φάση Grand Slam για 1η φορά στην καριέρα

του.

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι το 2022 ο Αλκαράθ βλέπει εφιάλτες όποτε συναντά τον Σινερ, ο Ιταλός τον απέκλεισε στον 4ο γύρο του Wimbledon τον περασμένο Ιούλιο, ενώ την ήττα γνώρισε και στον τελικό του Ούμαγκ λίγες εβδομάδες αργότερα. 

Επομένως περιμένουμε να δούμε μια μεγάλη μάχη “φορτωμένη” από κίνητρα μεταξύ δύο ανερχόμενων παικτών.

Το βραδινό πρόγραμμα στο Arthur Ashe θα ανοίξει (02:00 GR) η Νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ με την Τζέσικα Πεγκούλα με την Αμερικανίδα να ψάχνει για τη ρεβάνς από την ήττα στα προημιτελικά του Roland Garros από την Πολωνή, για μία θέση στα ημιτελικά του US Open

Το σημερινό πρόγραμμα ωστόσο θα ξεκινήσει (19:00 GR) με το μεγάλο παιχνίδι της Καρολίνα Πλίσκοβα με την Αρίνα Σαμπαλένκα στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει (όχι πριν τις 20:30GR) θα αρχίσει το παιχνίδι του Φράνσις Τιάφο με τον Αντρέι Ρούμπλεφ με τους δύο παίκτες να συγκρούονται και πάλι φέτος στο US Open μετά από το περσινό 5ασετο στη φάση των “32”. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post US Open: Με ματσάρα ολοκληρώνονται τα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα