Kremlin Cup: Στον τελικό η ασταμάτητη Κόνταβεϊτ (vid)

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Εσθονής συνεχίζονται, καθώς μετά από τη νίκη της απέναντι στην “ασημένια” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Μαρκέτα Βοντρούσοβα με 6-3, 6-4 σε 76 λεπτά. 

Για την Κόνταβεϊτ αυτή είναι η 20η νίκη στα τελευταία 22 παιχνίδια, αλλά και ο 5ος τελικός που θα παίξει στη σεζόν (3ος τους τελευταίους δύο μήνες), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση.

Anett's relentless run

continues

Anett Kontaveit pushes past Vondrousova for a place in the final!#VTBKremlinCup pic.twitter.com/J97J4F16aC

wta (@WTA) October 23, 2021

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της ημέρας, η 25χρονη από το Ταλίν δεν ξεκίνησε καλά δεχόμενη break στο 1ο service-game. Από εκεί και πέρα όπως έκανε…πάρτι κατακτώντας τα επόμενα 5 games (5-1) για να κλείσει τελικά το set με 6-3. 

Το πρώτο μισό του 2ου set ήταν αρκετά “κλειστό” με τις δύο ημιφιναλίστ να κρατούν με ευκολία το service τους (2-2). Η Κόνταβεϊτ ανέβασε ρυθμό, με το εξαιρετικό παιχνίδι γραμμών, έτρεξε, ανέβηκε στο φιλέ κερδίζοντας τα επόμενα τρία games (5-2). 

Η Βοντρούσοβα φώναξε παρών στο 8ο game παίρνοντας το ένα από τα δύο χαμένα service πίσω (5-3) και στη συνέχεια “σβήνοντας” δύο match-points μείωσε ακόμη περισσότερο (5-4).

Η Κόνταβεϊτ, που βρέθηκε να σερβίρει για 2η φορά για τη νίκη, δεν έκανε το ίδιος λάθος, φτάνοντας στην πρόκριση, αλλά και στον τελικό της Μόσχας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα που πήρε την πρόκριση στον άλλο ημιτελικό μετά από την εγκατάλειψη της Μαρίας Σάκκαρη

KREMLIN CUP WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Kremlin Cup: Στον τελικό η ασταμάτητη Κόνταβεϊτ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα